![]() |
![]() |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
N-am citit alte lucrari decat crestine, cu exceptia SN Lazarev-Diagnosticarea Karmei, care in cartile lui Il pomeneste pe Dumnezeu cam pe fiecare pagina macar o data, fara sa-I deformeze cu nimica utoritatea,ci din contra, I-o intareste cu explicatii foarte pertinente si pe intelesul oricui. Nu poate fi nimic mai bun decat Hristos, de aceea El va veni a doua oara. Eu am pomenit de Constiinta Universala fiindca toti oamenii, indiferent de cultura, ajung sa aiba aceleasi trasaturi de caracter daca sunt mai evoluati, astfel ca ajung sa-L cunoasca pe Duhul Sfant, Care le dezvolta acelasi fel de traire spirituala. Nu, nu "m-ai citit" corect de data asta(parerea mea). P.S. Recitind mesajul meu pe care l-ai citat, recunosc ca din neatentie i-am dat o amprenta mai... "indiana", fara nicio legatura cu realitatea. E drept, indienii(prin yoga) ajung la o practica "mai spirituala" pe cale rationala si intelectuala, nu duhovniceasca. P.P.S. De aceea mi-ai zis ca-s de mare valoare fiindca urma sa spui ca si tu ai foat in aceeasi "faza"? Nu sunt; il stresez tare mult pe duhovnic la spovada.
Sublimă fărâmă a Sfintei Chemări, Zvâcnită din Vrerea divină, Mi-e sufletul vultur ce spintecă zări Și sus, printre stele, se-nchină.(pr. Dumitru) Last edited by Demetrius; 06.12.2020 at 11:50:20. |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Reincarnare | FlorinS | Generalitati | 48 | 04.01.2014 17:51:07 |
| scrie undeva in biblie de reincarnare? | annajanette | Generalitati | 144 | 27.12.2013 21:00:51 |
| Credeti ca... | kreed123 | Generalitati | 27 | 14.05.2011 18:50:21 |
| Voi ce credeti????? | Templier Knight | Generalitati | 30 | 29.12.2010 18:31:52 |
| Reîncarnare! | AdeLlA | Stiri, actualitati, anunturi | 11 | 09.11.2008 13:55:05 |
|
|