![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Pregatirea nu inseamna recitarea de citate din Scriptura. Ai incurcat lucrurile rau de tot. Pregatirea reala inseamna cunoasterea corecta a stalpilor credintei si trairea lor corecta. Iti auto-induci iluzia ca daca stii cateva pasaje din Scriptura in plus ai si dreptate in ce spui.... Din ce spui tu, nici un Apostol nu are pregatirea necesara si nici autoritatea - ma indoiesc ca ei cunosteau scriptura pe de rost le momentul respectiv. Insa stiau ce a zis HRistos, si gandeau corect. Si aveau autoritatea Duhului... Doar astea le avea si sa stii ca sunt suficiente !!! 2. Pizma Nu este vorba de pizma, nu am absolut nimic de a face cu asa ceva. 3. Insa mi se pare dezonorant modul tau de a "dialoga" in care raspunzi selectiv, doar la ce iti convine si doar cand iti convine. Stilul sarit. Orice as spune eu nu ma descalifica pe cat te descalifica pe tine slalomul printre argumente, facut dupa bunul tau plac. 4. Da, imi mentin ce am spus mai sus: omul nu poate purta haina Duhului cand el este ca un porc - mirositor de la hula minciunii si neadevarului impotriva Duhului, pentru care se demonizeaza si satana vine la el. Ti se pare urat cuvantul? Este mult prea putin pentru cruzimea realitatii... Omul ala este impreuna lucrator cu satana in hula impotriva Creatorului... prin minciuna lui si neadevarul lui continuu. 5. Ce crezi ca are valoare si importanta? Unul care stie sa recite pe de rost Scriptura dar a inteles-o complet gresit si vorbeste baliverne, sau unul care iti spune toate sensurile reale si adanci si pilonii si stalpii credintei, asa cum sunt lasati ei de Dumnezeu? Masoara corect domnule daca vrei respect. Conteaza INTELEGEREA si nu RECITAREA !!! Iar la capitolul Intelegere esti ZERO. Nul, nulitate. Pentru ca sunt 2 categorii de informatii in Scriptura: PRINCIPII SI STALPI - pe care le ai toate gresit INFORMATII SECUNDARE - care nu au atat de multa importanta - ca a cazut unul, ca s-a lovit si restul O sa fii judecat PENTRU CELE CARE TREBUIA SA LE FACI si nu pentru cele pe care nu trebuia sa le lasi... 6 Sunt suficient de capabil sa port orice dialog pe tema Scripturii. Pentru ca am trait fiecare rand din Scriptura, asa cum ne-a invatat Hristos. Spre deosebire de tine care ai invatat Scriptura, dar nu ai trait-o. Pentru ca daca ai fi trait-o nu ai fi ajuns in halul asta. Starea ta de acum este de recitator profesionist din Scriptura, nicidecum de intelept in ale Scripturii. Incerci jocuri profesioniste de cuvinte si interpretare aburistica dupa ureche, refuzand lumina Sfintilor Parinti care este si de un evident dar are si autoritate reala de la Dumnezeu. Imi povesti mie ca 100 de citate din Scriptura te fac mai destept si iti dau mai multa autoritate? Nicidecum, cu siguranta ca ti-au umflat orgoliul la maxim si explodezi cand unul iti sta in fata si iti spune: VORBESTI PROSTII. Singura si unica autoritate pe lumea asta este Dumnezeu. Care alege apostoli si oameni mari in Biserica si ii lumineaza sa ne invete si pe noi. Asa se construieste Biserica, nu fiecare dupa capul lui, un sectar aici, un penticostal acolo, un baptist dincolo. Asta nu e Biserica, asta este satana care lucreaza. Iar daca Dumnezeu a lasat interpretari ale Scripturii IN BISERICA, sunt dator sa le ascult. De acolo iti povestesc in continuu, pentru ca eu stiu ce a invatat Biserica si stiu ce a facut Biserica 2000 de ani. Din pacate tu nu ai o biserica si nici o istorie care sa ateste o experienta a crestinismului si a lucrarii... voi nu aveti nimic. Last edited by gpalama; 11.02.2018 at 21:20:19. |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Despre vorbirea cu mortii | strajeru | Secte si culte | 2 | 09.04.2018 22:32:16 |
Vorbirea in limbi - ajutor | Archangel | Reguli generale de utilizare a forumului | 37 | 03.01.2013 12:16:48 |
Vorbirea in limbi la penticostali... | lacrimi | Secte si culte | 2217 | 03.04.2012 13:35:20 |
Vorbirea despre Dumnezeu | George.m | Spiritualitatea ortodoxa | 28 | 02.02.2011 13:01:53 |
DESPRE VORBIREA IN LIMBI | Ioan_Ciobota | Generalitati | 4 | 24.03.2010 17:09:10 |
|