![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cum mi se pare mie, ca ar trebui ca lucrurile sa mearga si mai bine. Ai numele crestin ortodox la site.Eu ca Biserica ortodoxa sa iti cer o "vama" ,vama aia sa fie ordinea pe site,simtirea,caldura umana,comunitatea, sa te intreb direct tu imi folosesti numele dar,unde va sunt moderatorii? Cine sunt ei ? Cum spuneam ieri, aveam moderatorul asta la forumul ortodox, pe care eram la un moment dat ,avea ideea clara a ordinii, adica nu lasa lucrurile sa o ia razna ,nu bana prea usor, da nu lasa orice mesaj la voia intamplarii. Sau si pe Forumuri aiurea pe care am fost nu apucai sa spui prea multe mesaje off topic,ca ti se atragea atentia,puteai vocifera cat vrei ca erai si atentionat sa ai grija. Adica daca lumea se cearta pe te miri ce subiecte banale ,ptr lucruri pe care pe alte forumuri nici nu se pune problema unei discutii,ca intra regula pe rol ,lumea se pierde, unde isi mai gaseste linistea???... Acest nume in mod normal trebuie sa fie "o marca inregistrata",Biserica ortodoxa sa aiba grija cum ar avea de Bisericile din Bucuresti tot asa sa aiba grija si de numele crestin ortodox. Ai spoliat numele crestin ortodox imediat sa vad cine e acolo,ce se intampla. Sunt prea multe probleme aiurea in lumea asta, ca sa las numele crestin ortodox la voia intamplarii,printre rochii,haine,papuci,flori etc.Te-as intreba direct:"Vama !Vama!" Vama sa fie trairea autentica,ordinea,linistea comunitatii,caldura,simtirea umana.
http://www.cuvantul-ortodox.ro/2011/...-ca-pe-erezii/ "Când am ieșit pe ușa care mă purta spre libertate, am știut că dacă nu las ura și amărăciunea în spate, voi continua să fiu în închisoare".-Nelson Mandela |
|