Citat:
În prealabil postat de iuliu46
E tare. Te duci sa-i provoci pe aia si apoi ii acuzi ca-s golani ? Pai Iohannis ce e ? Nu-i tot golan ? Ca despre aia stiam ca nu au 7 ani de acasa dar cu ce-i diferit borfasul ala care a vorbit azi in parlament ? :)
|
E greu să-ți explic, pentru că împărtășești cu ei aceeași manieră de a te raporta la alții. O mustrare aspră se cade să fie făcută de către președinte tocmai pentru că are această funcție. A te exprima golănește este cu totul altceva, însă.
Citat:
Iar despre Gotiu - asa au patit toti care au dormit pe acolo. Daca ne-am indignat cand au adormit altii, de ce l-am scuti pe el de critici ? Sau de ce nu l-ar filma nimeni ? Cu ce-i mai breaz Gotiu ala de trebuie protejat ?
|
Nu trebuie protejat (de altfel, nici nu-l simpatizez), toți trebuie să beneficieze de același tratament din partea presei. Faptul că fotoliile din parlament trag la somn se cunoaște încă din 90, când am avut parte de primele astfel de imagini.
Citat:
Pe mine nu ma doare, din partea mea sa doarma non stop, dar nu-mi place ca va aud ca vreti politicieni altfel si vedem ca tot oameni fara 7 ani de acasa trimitem acolo. De fapt vreti oameni cam de aceeasi calitate, dar sa fie borfasii vostri. :)
|
Faptul că i-au filmat, asta le reproșezi?