Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 23.01.2017, 22:14:06
Lancelot Lancelot is offline
Banned

Data înregistrării: 04.01.2017
Implicit

Citat:
În prealabil postat de cristiboss56 Vezi mesajul
Cristian , sunt pusi pe mistocareala , chiar nu observi ?
Nu merită sa te amarasti, o fac in bătaie de joc :)
fals, asa sunt acesti indivizi, cum am mai spus sunt multi ca ei.
li se umple gura vorbind despre democratie, fara sa aiba habar, au impresia ca democratie inseamna sa mergi la vot si gata, au impresia ca daca castiogi alegeri faci ce vrei 4 ani si gata, vai de capul lor si al celor ca ei, cateva milioane d'astia si uite cum se alege praful de tara asta... cred ca daca ei sunt banditi toti sunt ca ei, cred ca daca pesedistii primeau 50 de lei, un pachet cu haleala si liber de la servici pt o zi de venit din provincie in bucuresti la defilare toti sunt la fel, le e imposibil sa accepte ca unii au constiinta.
in america au iesit cateva milioane chiar cand a depus trump juramantul, s-au spart vitrine, masini, au fost batuti republicani in strada, politisti, dar nimeni, nici macar trump nu si-a permis sa spuna ca-s platiti, ca e lovitura de stat, mineriada sau alta tampenie.
fratilor, cat de jegos la minte trebuie sa fie cineva sa doreasca eliberarea unuia ca voiculescu din puscarie, daca nu-i e ruda sau daca nu are un interes personal? pentru ca asa ar fi de inteles, ar fi uman, dar astia si-au pierdut chiar umanitatea, intelegeti? astia nu mai sunt oameni.
Reply With Quote