Nu am spus ca ar fi doar scorneli. Sincer habar nu am cat de cinstit este unul sau altul dintre ierarhi, nu am fost niciodata preocupat de aspectul asta. Daca as sti ca exista oameni impartiali care sa confirme sau sa infirme ca unul sau altul dintre ierarhi este necinstit, probabil ca as sta sa-i ascult. Dar atata timp cat vorbim despre barfe si mai toate barfele poarta cu ele anumite interese, nu ma intereseaza.
Cu atat mai putin ma intereseaza ce fac oamenii de la DNA. Sa fim seriosi, combaterea faptelor de coruptie este ultima lor preocupare, principala preocupare este cresterea influentei puterii straine care-i controleaza, a serviciilor secrete si propriile interese ale sefilor si sefuletilor care lucreaza acolo. E adevarat ca multi care stau in calea acestor obiective sunt si hoti dar nu pot sa-l apreciez pe unul care detoneaza o bomba pe motiv ca a ucis si 2-3 hoti de buzunare sau violatori. Nu ma intereseaza nimc din ce vine de la DNA si nu inteleg de ce trebuie sa dau si eu cu pietre intr-un ierarh pe motiv ca "las` ca stim noi" sau ca " daca nu ar fi adevarat nu ar vorbi lumea". Ba lumea vorbeste tot felul de chestii.
|