Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 05.08.2016, 23:45:23
Jonnyw2013 Jonnyw2013 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 12.02.2015
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de vsovi Vezi mesajul
Nu cumva Copăcel era cel ce m-a sfătuit?
AlinB nu putea citi mai mult de un rînd și cu toate astea știia el mai bine tot ce scriam... inclusiv că aș fi troll și că mi-aș bate joc de orotodoxie... deducînd el logic cum nimeni nu-și dădea seama decît el... deși nu era în stare să citească mai mult de un rînd.

Deci nu cred că Alin m-a sfătuit ci că Alin m-a persiflat mereu ironizîndu-mă. De sfătuit m-a sfătuit să scriu maxim 10 rînduri, am impresia, fratele Copăcel.
....
Și crede-mă că nu fac niciun efort scriind. E o bucurie pentru mine pe care aș vrea s-o translatez și celor ce citesc.
''
Da simt ca nu faci nici un efort.Poate n-ai facut nici un efort sa ceri binecuvantare ptr ce scrii.Eu ptr un topic de aici am cerrut binecuvantare.
AlinB are dreptate iti bati joc de ortodoxie si de cei de pe Forum.Dar cei din administrarea Forrumului sunt prea blanzi, desi fratele CristiBoss ti-a spus de la obraz niste lucrruri.

Dar ce sa-i faci apa de gasca nu se prinde.Eu personal iti dadeam un moment inalatator de time out de 2-3 luni, ptr citit din Vietile Sfintilor ,Proloage etc.Iti mai reveneai.