Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 04.08.2016, 19:45:31
vsovi vsovi is offline
Banned

Data înregistrării: 16.02.2007
Locație: har†>>>s'C'e'r
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Bublisor Vezi mesajul
Din cate stiu eu nu se simte complexat de faptul ca eu am studii superioare si el nu. Asa cum bine ati citit in celelalte posturi noi suntem de 8 ani impreuna,eu eram o copila cand am inceput prietenia cu el,am crescut impreuna si faptul cum ma simt alaturi de el,ca imi ofera liniste,implinire,intelegere ma face sa raman in continuare in aceasta relatie.
Nu este un "jmecher" plin de banj,ci doar un baiat modest care a trecut prin multe,nu a avut o copilarie tocmai fericita si care munceste pt a avea un trai decent. Interese nu cred ca sunt pt ca nu e unul mai cu "mot" decat celalalt.
Dar ce s-a întîmplat cu dragostea dintre voi în acești 8 ani?.. ești fericită că îl iubești pe el? E fericit el că te iubește? Vă bucurați voi că sunteți împreună și că simțiți iubire unul pentru altul?

Că doar ești liniștită... e egal cu zero, e ca și cum ți-ar fi un body-guard care te-ar păzi să nu ți se întîmple ceva rău... dar îl iubești tu mult pe Dumnezeu cu recunoștiință pentru că l-ai întîlnit și pentru că ți l-a dăruit și că ai o relație cu el de 8 ani?

Și cînd te întreb dacă vă iubiți mă gîndesc și la fidelitate și la dorirea binelui pentru partenerul de viață și mai ales dorirea mîntuirii lui... căci de astea se bucură iubirea ce ne vine de la Dumnezeu... se bucură să ne iubim unii pe alții și să ne rugăm unii pentru alții.

Last edited by vsovi; 04.08.2016 at 20:14:11.
Reply With Quote