![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
"Așa zice Domnul: Din aceasta vei cunoaște că Eu sunt Domnul: iată, cu acest toiag, care e în mâna mea, voi lovi apa din râu și se va preface în sânge" - Ieșirea 7, 17. "Zis-a Domnul către el: "Ce ai în mână?" Și el a răspuns: "Un toiag!" Și a zis Domnul către Moise: "Întinde mâna și-l apucă de coadă!" Și și-a întins Moise mâna și l-a apucat de coadă și s-a făcut toiag în mâna lui." - Ieșirea 4, 2-4. "Toiagul acesta, care a fost prefăcut în șarpe, ia-l în mâna ta, căci cu el ai să faci minuni". - Ieșirea 4, 17. "Fiecare din ei și-a aruncat toiagul și s-a făcut șarpe. Dar toiagul lui Aaron a înghițit toiegele lor." - Ieșirea 7, 12. "Atunci a zis Domnul către Moise: "Spune lui Aaron: Întinde-ți toiagul tău cu mâna și lovește țărâna pământului și vor fi țânțari pe oameni, pe vite, pe Faraon și în casa lui și pe slugile lui; toată țărâna pământului se va face țânțari în tot pământul Egiptului". Și au făcut ei așa: Aaron și-a întins toiagul cu mâna sa și a lovit țărâna pământului și s-au ivit țânțari pe oameni și pe vite. Toată țărâna pământului s-a făcut țânțari în tot pământul Egiptului." - Ieșirea 8, 16-17. "Deci și-a ridicat Moise toiagul său asupra pământului Egiptului și a adus Domnul asupra pământului acestuia vânt de la răsărit toată ziua aceea și toată noaptea și, când s-a făcut ziuă, vântul de la răsărit a adus lăcuste." - Ieșirea 10, 13. "A doua zi a intrat Moise și Aaron în cortul adunării și iată toiagul lui Aaron, din casa lui Levi, odrăslise, înmugurise, înflorise și făcuse migdale." - Numeri 17, 8. Deci eu sunt prost, nu știu, ce tâlcuire mai au nevoie aceste versete ? Nu era Duhul Sfânt în toiagul lui Moise și în toiagul lui Aaron, nu ? Oare cât vei mai huli pe Duhul Sfânt ? Nu mai huli pe Duhul Sfânt. Alin, oprește-te. În numele Domnului, opriți-vă. Și tu și toți neo-protestanții, nu mai huliți pe Duhul Sfânt, că sunt păcate care nu se vor ierta niciodată, spune Scriptura. Citat:
Dacă pe Hristos și pe Apostoli, nu i-am crezut și i-au omorât și i-au alungat? Atunci cu atât mai mult pe noi, creștinii de rând, iubitori de Hristos. "Și dacă într-un loc nu vă vor primi pe voi, nici nu vă vor asculta, ieșind de acolo, scuturați praful de sub picioarele voastre, spre mărturie lor. Adevărat grăiesc vouă: Mai ușor va fi Sodomei și Gomorei, în ziua judecății, decât cetății aceleia." - Marcu 6, 11. "Cel ce vă ascultă pe voi pe Mine Mă ascultă, și cel ce se leapădă de voi se leapădă de Mine; iar cine se leapădă de Mine se leapădă de Cel ce M-a trimis pe Mine." - Luca 10, 16. În numele lui Hristos vorbesc, în numele lui Hristos te chem: vino în Ortodoxie, lasă ereziile, lasă minciunile, vino la Sfânta Liturghie, în comuniune, vino în Biserică, căci numai Una e Biserica, iar alți oameni ce se numesc biserici, sunt slujitorii hristoșilor mincinoși și nu se vor mântui pentru neiubirea lor. Vino cât mai ai timp de trăit. Pocăiește-te, că s-a apropiat Împărăția Cerurilor, "penticostal tradițional", pocăiește-te și cere Maicii Domnului și tuturor Sfinților să se roage pentru tine, și neîntârziat se vor ruga. Vino la mântuire...
Noul Testament ortodox e manualul normalității. Să citim zilnic din el, din Patristică, Dogmatică, Sfintele Canoane, cărți de la Sfinți ortodocși, nu de alte culte, ptr. a avea viață sfântă. În erezii nu e Duhul Sfânt, Har, Taine, Mântuire.
Dorim unirea tuturor în Sfânta Biserică fără ereziile lor. Hristos/Biserica/Creștinismul este și va fi ecumenic nu eretic-ecumenist, deschis la dialog și vindecare ptr. orice boală până la Parusie. Iubim toată Creația. Sunt 9 Sf. Sinoade Ecumenice. Biblia Last edited by Igor_Paslusnik; 08.07.2016 at 19:23:31. |
|