Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Stiri, actualitati, anunturi

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 25.06.2016, 22:29:05
Romowe
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Pai nici noi nu am fost intrebati, nici de UE nici de NATO.

Am fost bagati fortat cu un referendum masluit pentru schimbarea Constitutiei ca sa ne incadram in cerintele de incorporare.

Pe urma altii au votat incorporarea.

E trist ca traim intr-o lume atat de tampita incat indivizi ca asta care zice ca e o greseala politica sa intrebi oamenii ce vor, poate sa iasa la rampa si sa-si spuna parerile tampite fara sa-si ia suturi.

Desi intr-un fel, are si el dreptate ...treptat treptat poate se va recunoaste ca faza cu votul e pana la urma o chestiune de manipulare.

Ala care manipuleaza mai bine, castiga. Nu are nici o legatura cu ceea ce vrea de fapt majoritatea si ce e bine (sau nu) pentru ei.
Exact. Votul este o manipulare. Si uita-te in jur: eurodemodictatura transforma oamenii in zombie electorali, pentru cate o afurisita de reclama hotaraste de ce parte se afla. Europeanul si americanul nu au timp, chef (mai nou cred ca nici putinta) de a gindi. Ei au timp doar sa faca bani. Asa ca mass-media le serveste produsul finit. Societate de consum, de! Asa ca bine a facut Nigel ca i-a manipulat spre binele lor. UE este un cosmar institutionalizat, litic pentru natiuni si popoare.
Reply With Quote