![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Adica ce am facut si pana acum: sustinem direct sau indirect, tortionarii. Citat:
Nu am fost la curent cu organizarea protestului public in orasul in care locuiesc, ca as fi participat. Daca aflu din timp, categoric voi fi acolo. Pot face totusi cel putin un lucru, zic eu destul de semnificativ, si care vad ca destui nu-l pot face: sa nu fiu Gica Contra pe tot felul de pretexte stupide si aparent bine intentionate], la ceea ce fac efectiv altii. Eu nu pot insa sa ma minunez cum desi invocati atatea cazuri, ele va lasa pasiv si preferati sa vorbiti despre manipulare (din partea victimelor, desigur) sau sa fixati tot felul de prioritati, binenteles cea care face subiectul acestui topic fiind plasata undeva la coada listei iar ca data probabila intr-un viitor total incert. iar pe fundalul asta, lansati atacuri directe impotriva celor care dezaproba o astfel de situatie si incearca sa puna lucrurile cap la cap pentru a intelege ceea ce se intampla de fapt.
Suprema intelepciune este a distinge binele de rau. Last edited by AlinB; 01.03.2016 at 19:03:14. |
|