Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Tainele Ortodoxiei > Nunta

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 22.09.2015, 14:31:51
Mosh-Neagu's Avatar
Mosh-Neagu Mosh-Neagu is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.04.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Haha, ce amuzant esti, nu port nici o povara asa cum porti tu saracutul de tine pe bietul Cezar (si probabil si altii), Cezar pe care simti nevoia sa-l pui la stalpul infamiei - semn al unei ranchiuni mocnite de mult timp, in timp ce ai pretentia ca sfatuiesti pe altul cum sa aiba o abordare crestina a situatiilor conflictuale.
Nu stiu ce sa spun. Sunt uimit si dezamagit de mine. Daca am putut lasa o astfel de impresie, ori sunt cu adevarat fals, ori tu esti de un subiectivism dezarmant. Doar un lucru te rog. Afla de la Cezar, ce simt eu pentru el, si nu te grabi sa te pronunti. Cezar pentru mine a fost de la inceput omul care m-a impresionat placut si pentru care m-am facut "sabie" atinci cand a fost cazul. Chiar si acum ma vad in stare de astfel de gesturi pentru el. De aceea spun ca esti trist gandind astfel, tocmai la adresa lui. Totusi, in ciuda parerii tale, sa stii ca nu-mi incarc deloc sufletul cu ura fata de cineva. Singura persoana pe care o dezaprob fiindca in loc sa-si ceara scuze - nu mie, ca eu nu contez, ci adminului in primul rand si celor de pe forum - este Mirela, care si-a arogat "merite deosebite". Ceilalti... ca si mine... Pendulam intre bine si rau!...

Iubirea de vrajmasi, nu e un sfat, este o porunca! (Parintele Arsenie Papacioc)
Reply With Quote