Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 02.08.2015, 20:54:42
Igor_Paslusnik's Avatar
Igor_Paslusnik Igor_Paslusnik is offline
Senior Member

Data înregistrării: 14.02.2015
Locație: Biserica. Creștin al Bisericii primare, cea fără erezie, numită politic după anul 1054: Ortodoxia
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de GMihai Vezi mesajul
Ca sa nu mai spunem in ce masura contrazice Sfanta Scriptura.

Dar, dupa cum vezi, Emilianul persista in erezia mormona.

Poate ca el spera ca, indumnezeindu-se, i se va da sa creeze un coltisor de univers unde totul sa fie aidoma cu fanteziile sale: catolicilor sa nu li se spuna catolici, Fericitul Augustin sa fie un eretic, sfintii (adica el) sa fie infailibili etc.
Când aduci acuze unui om, vi cu dovezi, așa-i venerabilule avocat ?

Deci prin urmare:
1. Te rog să dovedești, în "teologia" mormonă, unde anume spune că Hristos prin Sfinții Lui, creează și extinde Universul.
2. Te rog să dovedești, (că eu am dovedit deja), că Augustin este sfânt și nu e fericit, cum spune Biserica lui Hristos, Ortodoxia. Vorbind biblic, dogmatic, patristic, canonic. Nu după sinaxar, acolo nu-i nimic dogmatic, biblic, și canonic.
3. Te rog să dovedești, (că eu am dovedit deja) că cei ce se numesc creștini în apus, sunt romano-catolici, și nu sunt franco-latini.
4. Te rog să dovedești (eu am dovedit deja) că în Sfinți nu este Duhul Sfânt, drept urmare, ei nu sunt infailibili, prin Duhul Sfânt care este în ei.

Nu te pot lăsa să smintești în asemenea hal și să-mi reinterpretezi cuvintele. Pur și simplu nu-ți permit. Problema e că mai și crezi că ai dreptate, tu aflându-te în profundă înșelare.

Citat:
În prealabil postat de abaaaabbbb63 Vezi mesajul
Perfect. Asta voiam, sa vad acel "eu". O zi buna!
Da, Biserica lui Hristos, Ortodoxia, crede cu adevărat și e sigură, că pe alte planete nu există viață, așa că și eu cred la fel.
Noul Testament ortodox e manualul normalității. Să citim zilnic din el, din Patristică, Dogmatică, Sfintele Canoane, cărți de la Sfinți ortodocși, nu de alte culte, ptr. a avea viață sfântă. În erezii nu e Duhul Sfânt, Har, Taine, Mântuire.

Dorim unirea tuturor în Sfânta Biserică fără ereziile lor. Hristos/Biserica/Creștinismul este și va fi ecumenic nu eretic-ecumenist, deschis la dialog și vindecare ptr. orice boală până la Parusie. Iubim toată Creația. Sunt 9 Sf. Sinoade Ecumenice.
Biblia

Last edited by Igor_Paslusnik; 02.08.2015 at 20:59:48.
Reply With Quote