![]() |
![]() |
|
|
Vezi rezultatele sondajului: Tu vei semna petiția? | |||
Da |
![]() ![]() ![]() ![]() |
2 | 9,52% |
Nu. |
![]() ![]() ![]() ![]() |
19 | 90,48% |
Votători: 21. Nu poti vota in acest sondaj |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
România nu e nici regat, nici stat condus de Biserica (îmi scăpa denumirea). Când se schimba constituția în sensul asta, ne conformam, până atunci, conformati-va voi. Sunt destule probleme în stat care trebuie rezolvate, și religia conducătorului e ultima problemă. Ponta tare ortodox este... După botez o fi, dar faptele și chiar și vorbele arată exact contrariu a ceea ce ar trebui sa fie un creștin ortodox. Pai am avut o ieșire ca a avut și Dalian o ieșire cu topicul ăsta. Ori e democrație, ori altceva. Am făcut religie și n-am nimic cu religia în acolo, dar sa se facă o programa care chiar sa le ofere elevilor o ora de religie ortodoxa completa, sa ofere toate informațiile care sa ii ajute, nu sa pățească ca mine sa facă 11 din 12 ani aceleași lucruri și sa își piardă interesul. Sa fie mai multi profesori de religie care chiar vor sa ofere elevilor o ora în care sa invete ceva și nu sa ii plictisească. Sunt și profesori buni de religie, dar prea putini. După ce am schimbat 7 profesori de religie, în ultimul ceas, clasa a 12a, am prins și eu un profesor de religie care a știut sa își facă ora, dar, nu sunt toți asa. Dacă doar eu am prins 7 profesori neinteresați pana la al 8-lea, nu cred ca e prea diferita situația în restul tarii.
Zambeste, maine poate fi mai rau. Iarta, maine poate ai tu nevoie de iertare. Iubeste si nu astepta nimic in schimb. Daruieste si vei primi la randul tau. Traieste ca si cum ar fi ultima ta zi de viata. |
|