Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 13.11.2014, 21:51:50
CristianR's Avatar
CristianR CristianR is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.03.2014
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de aubergine Vezi mesajul
Sa nu ii judecam, dar nu uitati ca nici ei nu trebuie sa judece. Cazurile sunt diverse, multi pleaca pentru ca intr-adevar nu gasesc nimic de lucru si au copii de crescut, datorii etc etc. sunt cazuri si cazuri. Dar altii pleaca pentru mai multi bani, sau din prea multe fite.
De exemplu, am o cunostiinta care a refuzat ani la randul sa lucreze in tara, pentru ca i se parea injositor sa fie vanzatoare. Acum sterge batranii la fund in Anglia. Spuneti si d-voastra ce e mai urat un job de vanzatoare, dar macar in tara ta, e mult mai curat si decent, fata de jobul pe care il are acum.
Înjositor nu este nici să fii vânzător, nici să ștergi bătrânii la fund. Poate fi doar mai neplăcut. Iar dacă a făcut-o ca să câștige mai bine nu cred că trebuie să judecăm noi. Poate eu m-aș mulțumi cu mai puțin, în timp ce fratele meu vrea să câștige mai mult. Trebuie să nu mă poticnesc de alegerea lui și să continui să-l iubesc. Sărăcia nu este întotdeauna o virtute, după cum bogăția nu este neapărat un păcat. Depinde cum le trăim.