Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Morala Crestina

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 13.10.2014, 08:22:34
Corinusha's Avatar
Corinusha Corinusha is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.09.2009
Locație: Mures
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Florinvs Vezi mesajul
Insa daca un muncitor sau un functionar obisnuit isi ia telefon scump, numai ca sa se laude si sa se dea "mare" (fara a-i fi necesar in activitatea zilnica de servici sau in viata sociala), atunci cred ca este un pacat.
Nu stiu daca se ma aplica faza cu "datul mare" cu telefonul sau alte chstii. Adica poate la copii/adolescenti, dar un om in toata firea nu cred ca isi ia telefon nustiudecare ca sa se da mare...la cat de accesibile sunt in ziua de azi, si la cate modele exista pe piata....
Adica, nu zic ca absolut nici un om in toata firea nu-s ia telefon sa se dea mare, dar... nu stiu, nu vad rostul ca un om matur sa isi cumpere ceva "ca sa se dea mare" (poate daca e vorba de ceva masina mega giga wow - din stia stiu i eu din pacate)

Eu sunt dependenta de telefon in sensul ca la servici sunt sunata de sefi unori si de 20 - 30 ori pe zi, iar acasa...sa stea telefonul undeva unde il pot auzi daca suna; in rest...il mai folosesc cand chiar ma plictisesc pentru facebook sau jocuri, dar consider ca nu exagerez, ecat rareori.
Daruieste si vei primi la randul tau.
Traieste ca si cum ar fi ultima ta zi de viata.
Reply With Quote