Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Tainele Ortodoxiei > Nunta

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 10.04.2014, 18:41:33
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Corinusha Vezi mesajul
Eu fac parte dintre alea care au pactuit inainte de nunta,cu un singur barbat, si acela e cel cu care m-am si casatorit, dar mie personal nu imi pare rau, pentru ca am facut-o dupa ce am gandit bine; si eram impreuna de ceva timp deja (si nu, nu am locuit impreun pana la nunta).
...si nu dai doi bani pe ce spune Biserica in chestiunea asta.
Da, stim.

Citat:
Dar nu incurajez pe nimeni sa o faca sau nu inainte de nunta.
Nu direct, dar indirect categoric da.
"Uitati-va la mine, am incalcat norma si n-am patit nimic, uitati ce bine imi merge".
Sigur.

Citat:
Inainte de inceperea vetii sexuale cu cineva trebuie luate muuulte lucruri in considerare. Cateva dintre ele>
Si nu e mai simplu cu unul singur?

Casatorita sau nu?

Nu sunt atatea variabile sau posibilitati de interpretare, nu crezi?

Citat:
În prealabil postat de Corinusha Vezi mesajul
DEu nu vorbeam din punct e vedere crestin (nici ortodox nici alta credinta). Totusi, in caz ca exista persoane pe forumul asta care se ganesc la asta si nu sunt crestine practicante, macar sa nu o faca fara sa se gandeasca biiine de tot inainte.
Pai da, de ce sa facem lucrurile simple, cand putem sa le complicam cu iluzia unei alegeri in cunostinta de cauza, lasand deoparte totodata ce e mai important..

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Barbatul/femeia inainte si dupa casatorie caty_deea Nunta 76 21.01.2013 11:57:04
Consecintele abuzurilor sexuale AGabriela Generalitati 16 24.01.2012 12:24:00
Ceva legat de sex (mai ales inainte de casatorie) StefanS Generalitati 65 23.02.2010 11:31:30
Relatiile sexuale inainte de casatorie PISICUTA35 Generalitati 186 03.03.2009 11:46:18
sex inainte de casatorie dumitrucelmare2000 Generalitati 87 09.05.2007 11:38:59