Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Secte si culte

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 01.03.2014, 15:43:48
Daniel_Ortodox Daniel_Ortodox is offline
Banned

Data înregistrării: 02.01.2013
Locație: pămîntul omenirii căzute
Religia: Ortodox
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru Daniel_Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Illuminatu Vezi mesajul
Draga Daniel, o nelamurire mai am, nelamurire ce ar explica multe in privinta ta: sunteti cumva preot?
Doamne ajută !

Ohooo ! Unde mă trimiți, frățior iubit ! Dar ce-am făcut eu bun să fiu vrednic de Taina cea mare a Preoției ? Sunt vrednic de iad, nu de preoție ! Vai de mîndria mea, vai de zilele mele ! Doamne miluiește, nu sunt preot, frățior, sunt un muritor de rînd, dar și asta e ceva bun, sunt o beșică de puroi, puturoasă, plină de duhoare și patimi, ce Hristos o va strivi acuș acuș.
Dacă și eu ajung preot, e vai de mine și de păstoriții lui Hristos prin mine. Vai mie !
Că mă uit în urma mea și nimic bun nu văd, dacă iasă ceva bun, Domnul a făcut, nu eu ! Că eu pururea am haina sufletului meu murdară, și nepregătită de nunta Mirelui Ceresc și o să fiu întrebat și nu voi ști ce răspuns să dau, și voi fi legat și aruncat în întunericul cel mai dinafară, la scrășnirea dinților și viermele neadormit (conștiința), cum spune Sfînta Scriptură.
În iad e locul meu ! Acolo ! Dar nădăjduiesc... Și la preoție și la Rai. Mila Domnului ! Doamne ai milă de noi !

Doamne miluiește.

Last edited by Daniel_Ortodox; 01.03.2014 at 15:59:35.
Reply With Quote