Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Secte si culte

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 27.02.2014, 21:54:57
catalin2 catalin2 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.12.2007
Locație: Brasov
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de DanielS Vezi mesajul
Adevarul doare, asta e problema de baza. Spune-mi cu ce am fost nesimtit? Cu faptul ca continui sa aduc versete din Biblie care contrazic Mai-Sfanta-Decat-Isus invatatura ortodoxa?
Ar trebui sa stii si tu, dar vad ca si unii ortoodcsi (patrie si credinta) nu s-au mai ostenit sa citeasca mesajul inainte sa comenteze.
Asadar ai spus: "dar preotul ortodox, cu o idiotenie de nedescris, a zis urmatoarele: "E adevarat ca X avea probleme cu bautura, dar eu cred ca X este in cer datorita a doua motive: 1. X a fost tamplar, si Isus va mantui orice om care are aceeasi meserie ca si a lui; 2. X a murit intre Sarbatoarea Y si Sarbatoarea Z, si toata lumea stie ca in acel interval Portile Cerului sunt deschise si oricine moare atunci merge automat in cer".
Pe langa limbaj, tu nu ai spus adevarul, pentru ca acel preot sigur nu a spus asa ceva, ci ai interpretat tu, cum interpretati si Biblia.
"Si tu ai tupeul, ca sa nu zic nesimtirea, sa afirmi ca toate celelalte traduceri ale numelui lui Hristos sunt gresite, numai la noi la romani e corecta."
"Documenteaza-te inainte sa spui prostii.
Protestantii nu au minuni? Tu cand vorbesti ceva, nu te auzi? Nu iti trec cuvintele astea prin cap? Daca da, atunci ori ignorant, ori esti un mincinos."
"NICIO religie falsa (inclusiv cea ortodoxa) nu i-ar fi dat ABSOLUT nicio speranta taharului!"
Reply With Quote