Citat:
În prealabil postat de Yasmina
Am zis eu ca unele joburi ar fi rusinoase?Nu!
Daca ai cariera de artist trebuie sa fii mereu in bataia reflectoarelor,altfel lumea te uita,concurenta este mare,concertele se tin lant si te fac sa fii mai timpul plecata. Din nou intreb ce face o pianista de success cu 6 copii cand trebuie sa plece in turneu,in concert?Din nou cati copii are Felicia Filip(de exemplu?)
Stiai ca pana si o cantareata de muzica populara are turnee care tin vreo 6 luni,pe diverse continente? Din nou,ce faci cu copiii timp de 6 luni?
Pana la urma ar trebui sa te intrebi de ce iti doresti viata de familie si copii,de ce iti doresti cariera...poate cumva poti sa faci niste compromisuri,sa te casatoresti mai tarziu,dupa terminarea studiilor,masterului si altor scoli si sa fii parinte numai pt 1 copil sau 2 -atata cat poti manageria cu cariera ta decat sa faci 6-8 si sa fie toti neglijati si sa transmita asta mai departe si altor generatii.
Eu pun accentul pe intelegerea definitiei de loc de munca versus cariera.
Exista atatea exemple unde se observa clar de ce cariera nu este compatibila cu existenta unei mame crestine care nu foloseste anticonceptionale.
|
Eu nu am comentat postarea ta, ci am adus anumite idei in discutie, so chill. :)
Si sunt destui artisti care au succes. Nu ma refer aici la ce vedem la TV. E greu, asa e, dar daca au talent si dedicatie, pot reusi. :)Imi vine in minte pianista din Ucraina care la 30+ ani a devenit cunoscuta, si asta ptr. ca are un talent imens. Si e si mama si nu mai are nici fizicul unei fete de 20 de ani. Ce face cu baietelul ei? Il ia cu ea peste tot. :) Chestiunea e ca daca esti pianista si nu ti de o orchestra, poti sa iti aranjezi programul cum vrei tu si poti sa iei si pauze. Oricum in prezent nu e bine sa se casatoreasca tinerii sub 21 de ani. Sunt prea imaturi. Inainte alegeau parintii sau sfatuiau, acum nu mai e asa. Deobicei o pianista sau violonista debuteaza pe la 10-11 ani. Deci pana sa fie vb de casatorie si familie, si-a caldit cariera. Din cate am inteles, a fi pianist este similar cu a fi in manastira, adica esti rupt de lume mult timp, apoi te duci pe scena si impartasesti muzica. Nu trebuie sa te casatoresti neaparat. Poti sa alegi sa fi singur toata viata. :)
Stiu ce vrei sa spui cu serviciu vs cariera.