Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Cultura, Arta, Stiinta > Teologie si Stiinta

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 29.11.2013, 11:24:10
Barsaumas
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Teonymus Vezi mesajul
Am spus ca am dus multe polemici pe această temă cu susținătorii teoriei evoluționiste, inclusiv aici pe forum, dar nimeni nu a reușit să-mi răspundă satisfăcător, argumentat, la următoarele întrebări:

Dacă oamenii au evoluat din maimuțe, de ce n-au evoluat toate maimuțele în oameni?

De ce nu mai continuă evoluția? Adică de ce nu mai evoluăm din oameni în altceva?

Pe ce vă bazați când susțineți existența unor animale “intermediare” în “lanțul evoluției”? De ce nu admiteți ca acestea să fi fost specii de sine stătătoare care au dispărut în decursul istoriei?

Dacă darwiniștii susțin că și oamenii sunt de fapt tot niște animale, de ce doar oamenii au rațiune? De ce nu avem sentimentul apartenenței de “rasă” cu niciunul dintre ele? Cum este posibil ca omul, care este foarte slab si firav în comparație cu alte animale, să le domine pe toate? (raspunsul “din accident” nu îl consider valabil).
Evoluționiști, vă ascult.
Teonymus, ti-au raspuns de s-au prapadit. Ai pus exact intrebarile la care un militant ateist nu va raspunde vreodata cu adevarat, ci doar o va baigui, dind-o la intors.
Mi-ar placea sa raspunda niste atei onesti, de felul lui Dumitru73, FlaviusM, iliegh.
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
evolutionismul compromis padrevicentiu Generalitati 476 23.09.2013 03:54:06
De ce evolutionismul teist este o erezie? nadut Teologie si Stiinta 372 27.11.2012 12:41:07
ROMANI , VI SE PREGATESTE CEVA saccsiv Homosexualitatea 170 06.03.2012 14:51:43
Venirea Antihristului ancah Biserica Romano-Catolica 16 23.04.2008 02:29:50
un vis se pregateste sa moara quasar Generalitati 52 03.02.2008 18:58:43