Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 23.10.2013, 13:15:34
Patrie si Credinta's Avatar
Patrie si Credinta Patrie si Credinta is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.05.2011
Locație: Ploiesti
Religia: Ortodox
Send a message via Skype™ to Patrie si Credinta
Implicit

In primul rand, din lipsa de argumente, tot postul tau a devenit un ad hominen.

Citat:
În prealabil postat de Daniel_Ortodox Vezi mesajul
Doamne ajută.
Dacă nu suporți un cuvânt, cum vei suporta o faptă împotriva ta ? Cum vei mărturisi pe Hristos când te vor prigoni necredincioșii ? Nu te-am hulit, te-am mustrat, dragul meu. Pe Hristos nu doar că L-au hulit, dar L-au bătut cu pumnii și palmele și L-au scuipat, L-au batjocorit cu înjurături, cu ponegriri, L-au blestemat, L-au dezbrăcat, L-au biciuit, L-au răstignit, L-au înpuns cu sulița, L-au omorît !

Cum îi vom urma Lui exemplul, dacă noi ne ofensăm așa tare de unele mărunțișuri de cuvinte ? Pe Sfântul Arhidiacon Ștefan, primul mucenic, l-au ucis cu pietre, delapidare, pe Sfântul Petru l-au răstignit ca pe Hristos, dar cu capul în jos, Sfântului Apostol Pavel i-au tăiat capul.
Nu ma deranjeaza sincer ca mi-ai zis mie(daca ma suparam de fiecare data cand ma insulta cineva pe internet ca nu ii impartasesc viziunea, eram in depresie cronica pana acum).
Dar cand numesti pe absolut toata lumea care nu e de acord cu tine slujitor al diavolului, deja ai intrecut masura.

Citat:
Te-am numit nesăbuit și nu te-am numit nebun.
stii bancul ala din folclorul evreiesc, ca un evreu are voie sa mearga cu avionul sambata daca poarta centura, ca atunci avionul se considera articol de imbracaminte?
Cam asa si aici, invocand tehnicalitati.

Citat:
Iar de nebunia mea, lasă să înnebunesc eu, cum ai dat pilda fratelui din mănăstirea Sfântului Dorotei, lasă să mă sfârșesc, să înnebunesc eu nu-i problemă, să fiu și ucis, dar ce vorbesc ? Să fiu ucis e simplu, "nu mă tem de cei ce-mi ucid trupul"
nu ai inteles povata. Fratele a innebunit ca desconsidera lumea din ce in ce mai mult, indeferent de cine erau.
Si el a adus-o asupra lui. In acest, daca aplicam analogia pana la capat, daca ai murii
din cauza asta, ar fii sinucidere, nu martiraj.

Citat:
"Nimeni să nu se amăgească. Dacă i se pare cuiva, între voi, că este înțelept în veacul acesta, să se facă nebun, ca să fie înțelept." - I Corinteni 3, 18.

"Și acestea grăind el, întru apărarea sa, i-a zis Festus cu glas mare: Pavele, ești nebun! Învățătura ta cea multă te duce la nebunie. Iar Pavel a zis: Nu sunt nebun, prea puternice Festus, ci grăiesc cuvintele adevărului și ale înțelepciunii." Faptele Apostolilor 26, 24-25.

"Noi suntem nebuni pentru Hristos; voi însă înțelepți întru Hristos. Noi suntem slabi; voi însă sunteți tari. Voi sunteți întru slavă, iar noi suntem întru necinste!" - I Corinteni 4, 10.
Acum folosesti versete nu au nici o legatura intre subiectul de acolo si despre ce vorbeam aici.

Citat:
Iată acum te-am mângâiat, iubitul meu frate, dar dacă vei mai vorbi prostii, niciodată nu te voi mai mângîia și mai aspru decât până acum îți voi vorbi și nu din cuvintele mele cât mai ales din ce ne spune Domnul Savaot Iubire Treime.
Poti sa nu obosesti. Colega Laurasfifter a facut mult mai mult ca tine in mult mai putine cuvinte, explicand cu calm si cu referinte.
Daca crezi ca aplicand aceasta metoda a ta, cu mai multa agresivitate verbala, cand opozitia o considera proasta de la inceput, o sa convinga pe cineva, te inseli.

Citat:
Să stăm bine să luăm aminte. Amândoi. (și scoate te rog satana aia de la poza de profil, "patrie si credinta", te rog a nu știu câta oară)
Eu nu schimb lucruri pentru ca o persoana care nu intelege ce e se simte vag ofensata.

Last edited by Patrie si Credinta; 23.10.2013 at 13:18:33.
Reply With Quote