![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Imi plac copiii foarte mult dar si ei pe mine,as face orice as putea sa ajut copii sa nu simta durerea sau nedreptatile vietii. Azi la biserica,am intalnit o fetita atat de gingasa si draguta care statea langa mine,ne-am placut pe loc. Normal ca daca s-ar allege intre un copil si o fiara agresiva care i-ar pune viata in pericol,as actiona in favoarea copilului. Totusi,daca situatia o impune m-as gandi daca nu pot sa evit fiara,s-o pacalesc pt a nu fi nevoita s-o omor. Am avut in garaj,un paianjen veninos(vaduva neagra)si intai am incercat sa-l prind cu un borcan si sa-l duc in niste locuri pustii,dar... nu s-a putut si atunci a trebuit sa dau cu spray...imi pare rau ca a trebuit sa-l omor si ca nu l-am putut prinde,asta este eu intai incerc sa rezolv lucrurile fara violenta si moarte daca imi sta in putinta.Normal ca sentimentul de supravietuire este mai puternic si in conditii de criza trebuie sa fac ceva si pt viata mea,dar repet uciderea nu este prima optiune in mintea mea. Sunt coerenta,intelegeti sau trebuie sa reiau?
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
|