![]() |
![]() |
|
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Mă bucur din toată inima să citesc din nou un mesaj scris de dvs, MariS! Vă multumesc foarte mult pentru aceste gânduri atât de frumoase, sincere și încurajatoare pe care mi le-ați adresat! Da, așa cum probabil că ați observat, am fost deja etichetată, chiar și aici, pe topic, mi s-au atribuit inclusiv afirmații care nu-mi aparțin și idei pe care nu le-am susținut... dar aceste lucruri nu mă tulbură. Se mai întâmplă, toți greșim. :) Și eu vă doresc, MariS, o viață cât mai autentică și rodnică întru Hristos! Simt că aveți un suflet minunat, o inimă cu adevărat creștină și iubitoare! Domnul și Mântuitorul nostru Hristos să fie totdeauna cu dvs și-n inima dumneavoastră și să vă ajute să sporiți din ce în ce mai mult în iubire, credință, libertate duhovnicească, înțelepciune și bucurie spirituală! Cât mai multe bucurii! Cu deosebită prețuire și recunoștință, Laura Stifter
"Duh este Dumnezeu și unde este Duhul Domnului, acolo este libertate." (II Cor3, 17) "Pentru Tine trăiesc, vorbesc și cânt!" (Sf. Grigorie Teologul) "Dați-mi-L pe Hristos și aruncați-mă în iad!" "Acesta este unul dintre motivele pentru care eu cred în creștinism: e o religie pe care n-ai fi putut-o născoci." (C. S. Lewis) Câteva gânduri scrise de mine: http://www.ortodoxiatinerilor.ro/iis...-duhovniceasca |
|