Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox
 
 


Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica ortodoxa > Biserica Ortodoxa Romana
 
 
Thread Tools Moduri de afișare
  #10  
Vechi 02.02.2013, 09:50:37
leonte leonte is offline
Banned
 
Data înregistrării: 03.10.2012
Locație: Bacau
Mesaje: 472
Implicit

Citat:
În prealabil postat de alecsandra_ldc Vezi mesajul
Ce frumos citatul...ma laud in sinea mea ca stiu biblia (nt) dar stiu doar ce se citeste prin biserica...uite ca pasajul asta nu il stiam si e asa frumos.

Nu asta vrea sa spuna...pe noi Biserica ne invata ca daca suntem suparati cu Dzeu, mijloceste Iisus pt noi..daca suntem suparati cu Iisus..mojloceste Maica Domnului..daca suntem suparati si cu Maica Domnului..mai mijlocesc sfintii ,ceva de genul.Sau nu doar daca suntem suparati ci daca nu avem indraznire..sau o legatura directa.

Iisus spune in pasaj..pt apostoli probabil...ca ei se vor ruga direct lui Dumnezeu, cea mai directa legatura cu putinta.
Ceea ce spui tu ca spune biserica, este o mare erezie. Carturarii bisericilor, fiind incapabili sa priceapa sfintenia simplitatii si a iubirii sincere, neconditionate, au creat cu vorbe mestesugite un idol potrivit pornirilor lor dracesti. In felul acesta "pana a Dumnezeu te mananca sfintii". Dumnezeu a devenit inaccesibil pentru noi bietii muritori si sta si indiferent la rugamintile noastre. Din acest motiv trebuie sa apelam la intermediari. Si cine sunt intermediarii cei mai accesibili? Ai ghicit, preotii. Ca de n-am avea preoti si biserici, nimeni din Cei de sus nu s-ar uita la noi. Norocul nostru ca avem preoti! Mare noroc! In schimb ipocritii cu haine sfinte IL au la degetul mic, caci tot ce spun ei se va face intocmai. Cam asta e predania oricari organizatii piramidale idolatre, cu scop politic. Mie, raceala asta fata de muritori, a puterilor ceresti, imi suna foarte familiar. Despre Legendele Olimpului ati auzit?


Daca iti voi aduce mai multe citate din Sfanta Scriptura, precum cel dinainte, oare te vei lepada de idolatrie? Eu ma indoiesc, caci insusi Hristos ne invata despre cei ca tine:
"Eu spre aceasta M-am născut și pentru aceasta am venit în lume, ca să dau mărturie pentru adevăr; oricine este din adevăr ascultă glasul Meu."(Ioan 18,37) Deci cel ce nu recunoaste adevarul de la prima marturie, nu-l va recunoaste nici dupa 1000 de marturii.
Dar intr-o buna zi vei cunoaste ca Tatal indurarilor te iubeste mai mult decat iti poti imagina. Iar Cel ce ti-a numarat tot parul capului, stie si singur sa iti dea cele de trebuinta, mai-nainte de a le cere tu de la El. Uneori vei avea trebuinta de mustrari, alte ori iti va fi trebuinta de o mangaiere. Toate acestea El ti le-a randuit inca de la nastere. Numai tu sa nu le ignori!

Last edited by leonte; 02.02.2013 at 09:56:14.
Reply With Quote
 



Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
parintele Arsenie Boca 06dec Mari Duhovnici si predicile lor 34 07.12.2013 18:02:21
PARINTELE ARSENIE BOCA elena4018 Mari Duhovnici si predicile lor 76 04.12.2013 17:31:22
Parintele Arsenie Boca marlene Stiri, actualitati, anunturi 23 31.12.2009 12:44:31
Parintele Ilie Cleopa catre Parintele Arsenie Boca Laurentiu Mari Duhovnici si predicile lor 0 04.02.2007 15:57:47