Citat:
În prealabil postat de Miha-anca
Imi pare rau, dar eu asa am auzit: sa iesim in strada, nu sa conducem fara carnet valabil.
|
Bravo, asta da "soluție" de creștin.
Citat:
Nu vad cum ar putea sa ne ceara sa circulam fara carnet valabil?!?
|
Asta afirmă ea, nu eu. Citez: "dacă veți fi opriți pe stradă, posesorii de mașini care nu sunteți în regulă, v-a expirat permisul...spuneți: domnule polițist eu nu am putut să iau permis cu cip...". E clar că nu vrem să vedem, numai ce ne interesează. Sunt curios cum vei comenta citatul care aparține doamnei în cauză.
Citat:
Si daca stam pasivi in casa e mai eficient?
|
Pasivitatea vine din lipsa de credință, din lipsa rugăciunii, a postului și a vieții liturgice. Aici să ne întărim noi. Căci de aici vin și restul. Nu ai stat să te gândești că poate asta merităm: cipurile. La câte avorturi avem, nu ar trebui să ne facem prea multe socoteli. După cum spunea un părinte cel ce face fapta rea este deja însemnat pe frunte și mână.
Citat:
S-a vazut asta iarna, ca nu e inutil ca oamenii sa iasa pe stradda si sa-si ceearra dreptul. In toata lumea e asa; de ce nu ar fi si in Romania.
|
Asta sună cam așa: dacă lumea s-a sălbăticit, oare noi de ce să fim mai prejos.
Citat:
Sunt sigura ca da rezultat ca oamenii sa ceara ceea ce vor sau sa respinga ceea ce nu vor. Pasivitatea este accept tacit.
|
Sunt de acord să luăm atitudine, dar nu ieșind în stradă, generând tuburare și haos.
Citat:
Dar oare nu s-a schimbat Guvernul asta iarna?!? Ai uitat?
|
Așa, și? Cu ce mă încălzește că lupul și-a schimbat doar blana?