![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Mi-am adus aminte de Psalmul 61:
l. Oare nu lui Dumnezeu se va supune sufletul meu? Că de la El este mântuirea mea; 2. Pentru că El este Dumnezeul meu, Mântuitorul meu și Sprijinitorul meu; nu mă voi clătina mai mult. 3. Până când vă ridicați asupra omului? Căutați toți a-l doborî, socotindu-l ca un zid povârnit și ca un gard surpat! 4. S-au sfătuit să doboare cinstea mea, alergat-au cu minciună; cu gura lor mă binecuvântau și cu inima lor mă blestemau. 5. Dar lui Dumnezeu supune-te, suflete al meu, că de la El vine răbdarea mea; 6. Că El este Dumnezeul meu și Mântuitorul meu, Sprijinitorul meu; nu mă voi strămuta. 7. În Dumnezeu este mântuirea mea și slava mea; Dumnezeu este ajutorul meu și nădejdea mea este în Dumnezeu. 8. Nădăjduiți în El toată adunarea poporului; revărsați înaintea Lui inimile voastre, că El este ajutorul nostru. 9. Dar deșertăciune sunt fiii oamenilor, mincinoși sunt fiii oamenilor; în balanță, toți împreună sunt deșertăciune. 10. Nu nădăjduiți spre nedreptate și spre jefuire nu poftiți; bogăția de ar curge nu vă lipiți inima de ea. 11. O dată a grăit Dumnezeu, aceste două lucruri am auzit: că puterea este a lui Dumnezeu și a Ta, Doamne, este mila; că Tu vei răsplăti fiecăruia după faptele lui. |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Dregatorul bogat si pazirea poruncilor | petrescu_dan | Intrebari utilizatori | 1 | 30.11.2010 17:32:01 |
Sunt sarac! | Miha-anca | Generalitati | 275 | 23.09.2010 15:11:13 |
Razbunarea celui sarac | elisabeta cretu | Intrebari utilizatori | 5 | 24.05.2010 18:49:09 |
|