Citat:
În prealabil postat de TunsDiana
Ma bucur ca sunteti sincer. Iubiti PDL-ul si sunteti satisfacut ca s-a lovit in pensionari si bugetari. Ca majoritatea romanilor sunteti fericit cand altii o duc rau, va bucurati de raul altora si doriti cu infrigurare moartea caprei vecinului.
|
Prefer un rau mai mic. Decat sa sufere TOATA populatia tarii, mai bine sufera o mica parte. Ma doare, dar asta e. Sa lucreze si bugetarii in mediul privat, nu ii tine nimeni sa n-o faca! Unii se plang degeaba, fara suparare. Pai tanti care vinde cartele de metrou are cam 20-25 mil salariu, profesorii au doar cateva ore de 45 de minute pe zi, si asa mai departe. Pentru ce vor salarii astronomice in timp ce la privat se munceste de dimineata pana noaptea pe un salariu mizer?? Iar daca nu iti faci treaba cum trebuie esti dat si afara, nu cum sunt unii bugetari angajati pe pile si care au locurile ca si batute in cuie. Hai sa ma lase in pace!
Citat:
Pai sa moara atunci toti daca va incurca ca sa puteti d-voastra bine mersi sa circulati cu masina, sa fie bani de drumuri si restul sa moara de foame!
|
Un drum prost si carburanti scumpi ii afecteaza pe TOTI, nu numai pe cei cu masini! Se scumpesc si trenurile, si autobuzele care fac curse intra/inter-judetene, transportul in comun etc. Motorina fiind scumpa se simte si in agricultura, painea se va scumpi, absolut tot. Marfa, de orice tip, este adusa cu tirul. Daca se maresc taxele, pretul motorinei acel transportator va majora preturile pentru a-si pastra marja de profit. Ca sa nu mai zic daca drumurile sunt proaste si schimba bucsi, bielete, jante etc. la 2-3 luni. Chiar nu aveti gram de cunostinte economice?
Citat:
sunt sigura ca ati votat cu ARD, e imposibil sa nu o fi facut.
|
Imi pare rau sa va dezamagesc. NU am votat cu ARD!
Citat:
Sa stiti ca se poate foarte bine circula cu bicicleta, pe jos sau cu tramvaiul, masina e un lux si un moft, eu nu as avea pretentia sa merg eu cu masina dar restul sa nu aiba bani de traiul zilnic.
|
Nu va convine cu masina, atunci luati taxiul, transportul in comun, trenul, avionul etc. Din cate stiu toate s-au scumpit si se scumpesc in continuare! Si nu inseamna neaparat lux daca ai masina. Eu cu ce sa strabat cei 400 km pana la tara de exemplu?? Sau alte drumuri... Dar e usor sa vorbiti fara sa stiti.
Citat:
Sunteti un pedelist tipic, spalat pe creier de propaganda basista, care doreste raul altora pentru ca el sa o duca bine, nu mai am cuvinte.
|
Am raspuns deja, NU am votat cu PDL (ARD), si nu prefer raul altuia, ci il aleg pe cel mai mic. De ce sa sufere toata tara cand poate sa sufere doar jumatate sau un sfert etc.??
Citat:
Tara nu sufera din cauza pensionarilor si bugetarilor, ci din cauza mafiotilor de la putere, bogatilor, ca au furat tot
|
Spuneti-mi va rog CE a furat PDL-ul si sa facem comparatie cu ce a furat si vandut PSD-ul. Sunteti disponibila in dezbaterea unei paralele intre cele doua partide/guvernari?
Citat:
si nu mai sunt bani pentru saraci si din cauza unora ca d-voastra care ii sustin pentru ca nu au omenie in ei!
|
Sincer ma uimeste mentalitatea dvs. De curiozitate, ce varsta si ce studii aveti?