Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Postul in Biserica Ortodoxa > Postul

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 18.11.2012, 08:47:33
Simply_me
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Raoul Vezi mesajul

Mda, am pacatuit, nu am tinut lasatul secului, am bagat carne pana cu cateva minute de intrarea in post la ora 00:00... Deci e clar ca or fi ispite. Dar totusi, nu-mi spune ca nu de la mancarea de post mi s-a tras!

Deci, in concluzie:

Terminati cu ideile gen detoxifiere, echilibru, curatare a organismului etc. In post ne otravim cel mai rau, mancam toate chimicalele! Margarina e otrava curata (ca deh, unt nu putem), pateul vegetal iarasi, numai E-uri si chimicale (ca nu merge unul de ficat, pasare, porc etc.), dulciurile de post sunt doar niste napolitane ordinare si bomboane nu mai stiu de care, la care se mai adauga mult "iubitul" suc de "fructe", care nu pot fi altceva decat otravuri pentru organism! Iertati-ma, dar eu in post mai rau ma intoxic decat sa imi curat organismul. Asa, in zile normale, mananc ceva carne, un ou, branza, lapte, un iaurt etc. Deci lucruri naturale, sanatoase. Acum in post o dau pe pateu vegetal, margarina, napolitane ordinare de "post", ceaiuri si fructe. Toate astea te lesina, nu ai niciodata senzatia ca te-ai saturat, parca burta ti-e tot timpul goala!

M-am orientat si spre pufuleti, eugenii (mananc cate 10 odata), biscuiti... Mai bagi o ciorba de legume sau fasole, un compot, gem, fructe. Dar repet, din toate astea parca nimic nu te satura. Simti ca iti e foame de mori si bagi gem cu ceai. Doamne, mai rau iti face, mai foame iti e, mai rau te doare stomacul... Nu-mi spuneti ca nu e asa!
Nu mancarea in sine este rea (acum depinde si ce mananci) si totusi fa ce ti-am spus cu spoveditul , nu degeaba spun asta, eu am avut o mare ispita cu fetita mea, cand mergeam la biserica imi spunea tot timpul dar tot timpul ca are nevoie la toaleta, si de fiecare data nu facea si era f convingatoare ( plangea)si mai ales in momentele cele mai importante ale slujbei si uite asa ieseam din biserica de nenumarate ori, pana i-am spus parintelui la spovedit si de atunci fetita mea nu m-a mai scos din biserica. Bineinteles ca nu se compara situatia a ta cu a mea, dar incercarea moarte n-are.

Citat:
M-am orientat si spre pufuleti, eugenii (mananc cate 10 odata), biscuiti.
nu-s bune, nu zic ca nu mananc si eu dar... nu 10 odata, ia fa tu o supa de rosii cu crutoane si un pilaf cu ciuperci..iamyyy nici nu mai ai nevoie de cele mentionate mai sus, crede-ma, in post e important ceva cald in stamac nu pufuleti si eugenii.

Iartata-ma daca te-am suparat cu ce am spus.
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Postul Craciunului daniil96 Generalitati 68 18.11.2016 01:44:18
Postul Craciunului nu trebuie falsificat Chiorean_Eugen_Petrisor Intrebari utilizatori 15 20.11.2012 12:38:53
Postul Craciunului eduardd Craciunul - Nasterea Domnului 22 11.11.2009 20:35:19
Postul Craciunului jenica Generalitati 44 01.12.2007 00:51:14