În prealabil postat de Raoul
Mda, am pacatuit, nu am tinut lasatul secului, am bagat carne pana cu cateva minute de intrarea in post la ora 00:00... Deci e clar ca or fi ispite. Dar totusi, nu-mi spune ca nu de la mancarea de post mi s-a tras!
Deci, in concluzie:
Terminati cu ideile gen detoxifiere, echilibru, curatare a organismului etc. In post ne otravim cel mai rau, mancam toate chimicalele! Margarina e otrava curata (ca deh, unt nu putem), pateul vegetal iarasi, numai E-uri si chimicale (ca nu merge unul de ficat, pasare, porc etc.), dulciurile de post sunt doar niste napolitane ordinare si bomboane nu mai stiu de care, la care se mai adauga mult "iubitul" suc de "fructe", care nu pot fi altceva decat otravuri pentru organism! Iertati-ma, dar eu in post mai rau ma intoxic decat sa imi curat organismul. Asa, in zile normale, mananc ceva carne, un ou, branza, lapte, un iaurt etc. Deci lucruri naturale, sanatoase. Acum in post o dau pe pateu vegetal, margarina, napolitane ordinare de "post", ceaiuri si fructe. Toate astea te lesina, nu ai niciodata senzatia ca te-ai saturat, parca burta ti-e tot timpul goala!
M-am orientat si spre pufuleti, eugenii (mananc cate 10 odata), biscuiti... Mai bagi o ciorba de legume sau fasole, un compot, gem, fructe. Dar repet, din toate astea parca nimic nu te satura. Simti ca iti e foame de mori si bagi gem cu ceai. Doamne, mai rau iti face, mai foame iti e, mai rau te doare stomacul... Nu-mi spuneti ca nu e asa!
|