Citat:
În prealabil postat de ovidiu b.
Apropo restul calculelor nici nu l-am mai citit, sunt inutile, atâta timp cât viteza de 9,5 Mach e doar teorie sau imaginația omului...iar tu vrei să-mi argumentezi ceva bazându-te pe ceva imaginar.
|
Hmmm, adică tot eu am mințit și ți-am vândut iluzii?.. foarte interesant...
Păi nu tu susțineai că eu mint și că sunt fățarnic folosind după bunul plac argumentele care-mi convin și că cică nu există decât 2-2,5 mach?
Nu tu mă puneai să țiu seama că soarele nu se vede prin păturile de aer de pe Everest?
Nu tu ești cel care nu mai citești calculele însă crezi fără îndoială că-s greșite din pricina că rezultă altceva decât ceea ce susțin absurzii 'explicaționiști' ai gLumii?
Nu tu mă pui la respect strigând din răsputeri ca nu cumva să jignesc sau să mă ating de idoli ca să nu supăr pe cineva?.. pe ceva zmei probabil ce slujesc zeii globaliști care primesc slavă de la oameni...
Deci să fim serioși și respectă-ți avatarul dacă vrei să nu mă supăr... când văd că ești tot mai inutil și mai balonat însă mărturisind viceversă că cică eu sunt așa și tu ai ajuns așa din vina mea.