Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Tainele Ortodoxiei > Nunta

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 01.11.2012, 09:32:51
Theodor_de_Mopsuestia
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Yasmina Vezi mesajul
Iacata,ca nu mai conteniti sa ne minunati cu ideile dvs foarte originale.
Defapt nu stiu cat de originale,pt ca am mai auzit aceste idei socante si la alti Misogini,care isi doresc sa foloseasca femeia mizand pe falsa premiza ca este o fiinta inferioara si tare putinica la minte.
Poti ajunge si mai departe cu aceste scenarii,imaginanad intregi haremuri de femei(colonii)care nu au sansa sa vada lumina soarelui de atata conceptie,gestatie si lactatie.

Povestea cu indianca este ca o bata in balta;ei au alta religie,alte traditii,inca isi ard de vii vaduvele dintr-un bizar obicei.
Casatoria nu inseamna achizitionarea unui animal de companie si nici investitia intr-o sluga de casa,care sa-ti satisfaca si nevoile primare.

Sper totusi ca nu sunteti ortodox :) ?!?!
Nu, e greco-catolic(?!?!?). Ca si fratia ta si alti oameni decenti de pe forum nu discut userii (decat daca ma insulta personal), ci ideile lor. Si da, fratele Demetrius are niste idei absolut fanatice in privinta Tainei Casatoriei. Si nu recunoaste ca e foarte aproape de erezie; poate nu a citit hotararile conciliare privitoare la anateme asupra ereticilor care socotesc viata trupeasca a sotilor ceva...spurcat, ceva ce oricum trebuie tinut in lesa ca un doberman prost dresat.
Off-topic: Cel putin, eu recunosc ca la mine credinta e in mare parte originala; d. ex., hristologic sunt, si raman, nestorian. Foarte serios.
Mi'a placut imaginea cu femei folosite in coloni pentru asa ceva. Eu, barbat, ma infior, darmite fratia ta... Macho men si feministele treuie sa se anuleze/distruga reciproc; it's a must. Astfel, vor ramane doar oamenii normali: cati si cine, si in ce conditii, Dumnezeu cu mila.
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Diferenta de varsta intr-o relatie! marius007 Generalitati 98 11.05.2018 22:19:20
Diferenta de varsta intre soti anisoara Nunta 121 10.03.2017 02:10:53
Diferenta de varsta Anisia Nunta 18 31.05.2010 16:55:30
Ce credeti despre vedenii? lacrimi Din Noul Testament 42 28.03.2010 20:48:52
Ce credeti despre noul Patriarh andorueca Generalitati 14 19.05.2008 21:33:56