![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
In nesimtirea lui de multe ori m-a atacat cu cuvinte dure pentru ca scriam si despre catolicism. De fiecare data i-am raspuns frumos, el tot badaran era. Niciodata nu avea dreptate, mai mult, nu intelegea ce scriam (chiar lucruri simple) si ma tot intrebam ce e cu mintea lui, dar am fost elegant si nu i-am spus. Dar pe prost stii ca daca il lasi ti se urca si in cap. In ingamfarea lui se baga agresiv la orice subiect, desi nici cunostine nu are, habar nu are ce vorbeste, de aceea sta si se contrazice degaba pe zeci de pagini. Data trecuta m-a intrebat tot asa sa-i spun o carte catolica. Desi stiam fariseismul lui si nesimtirea, i-am raspuns, apoi m-a intrebat de doua carti, apoi daca le-am citit in intregime. Dar bineinteles ca pe el nu-l interesa un raspuns, ci ca sa nu mai scriu eu despre catolicism. Asa ca nu a contat ce am raspuns, acum spune ca nu stiu eu nimic si de ce scriu despre catolicism. Eu am scris despre evolutionism si nu doresc in mod special sa ii raspund nesimtitului asta pentru ca m-am saturat sa ii tot citesc mesajele agresive si rautacioase. Si acum minte cu nerusinare, a intrat pe topic acuzandu-ma ca nu stiu limba romana si ca sunt limitat si de aceea nu trebuie sa scriu despre aceste lucruri. E tactica marsava pe care o foloseste de obicei. I-am scris un mesaj normal, in care ii demonstram ca ca nimic din ce a zis nu e adevarat, ca de fapt el nu stie despre ce vorbeste. http://www.crestinortodox.ro/forum/s...&postcount=259 Si ce sa vezi? Cum era de asteptat nu a contat mesajul meu si mi-a spus in unul din mesajele urmatoare ca acelasi lucru, ca imi aratase ca fac greseli. Dar nu e o noutate, nesimtitul asta asa face intotdeauna, eu am mai spus ca probabil ii lipseste si o doaga, nu e doar prostie. Desi ii raspund la un mesaj el continua cu acelasi lucru. Scopul lui e sa isi impuna ratacirile (in cazul de fata evolutionismul teist) si pentru ca a vazut ca nu are spor cu discutii normale (pentru ca nici nu stie si nici nu intelege) apeleaza de multe ori la atacuri, rautati, ca orice om josnic. Mai rau e ca e si foarte increzut, ca stim vorba aia, "prostul nu e prost destul daca nu e si fudul". Nu numai eu am avut de suferit, dar din cauza lui (in primul rand, dar si a altor eterodocsi) unii ortodocsi au plecat de pe forum, cativa mentionand si de ce pleaca. Eu am cateva cunostinte in problema asta, evolutionism-creationism, am mentionat in mesajele anterioare. Userul asta a intrat doar sa atace, el nu a citit mesajele anterioare de pe alte topicuri pe tema asta. Eu am fost ateu si la un moment dat am vrut sa aflu adevarul. Cum eram ateu m-am apucat sa studiez din stiinta, din filozofie un timp, si am vazut ca nu gasesc ce vroiam, adica de ce traim, ce e fericirea, etc. Apoi am aflat de new-age, religiile orientale, paranormal si dupa ceva timp de crestinism. Asadar, eu nu vreau deloc sa-i mai raspund acestui apostat, si stiind ca va face mereu asa parintii ne spun sa nu fugim decat de doua ori. Omul ese batojocoritor si efectiv un om rau, am spus ca am intalnit doar doua cazuri. Am fost foarte rabdator cu acest fost banat, de acum fac cum a zis in citatul acela sfantul Pimen. De obicei sunt un om foarte calm, dar vezi ca nu e bine sa fii moale intotdeauna, nu asa ne luptam cu pacatele si cu ispitele si in cazuld e fata cu dusmanii credintei. Sunt useri care scriu pe forum rataciri mult mai mari, dar nu sunt agresivi, nu cauta sa impuna. Dar ereticul asta e si agresiv si nesimtit, incearca prin forta sa isi impuna ratacirea. Probabil de aceea a ales catolicismul, a fost atras de acolo de cruciade, inchizitie, etc. |
Tags |
creatie, darwin, evolutie, habotnici, maimute |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
CREATIE sau EVOLUTIE? | C.tin | Teologie si Stiinta | 550 | 30.09.2017 17:36:17 |
Teoria Big-Bang-ului il exclude pe Dumnezeu din Creatie | neica_nimeni_altul | Teologie si Stiinta | 59 | 27.11.2012 12:25:23 |
creatie sau evolutionism? | codana | Generalitati | 11 | 15.09.2010 19:10:27 |
Crezi in evolutie? | radugherasim | Teologie si Stiinta | 680 | 07.03.2010 19:25:54 |
Evolutie sau involutie? | silverstar | Generalitati | 34 | 17.02.2007 22:09:45 |
|