![]() |
![]() |
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
una este una si alta este alta ca sa-l parafrazez pe Antonescu, ii iubim pe pacatosi si le dorim mantuirea, nu le vorbim urat, nu-i respingem, daca suntem adevarati crestini ortodocsi ! totusi, aici a fost alta situatie, aceasta individa, Andra, si-a permis sa aduca invataturi nocive, sa dea sfaturi ce nu au legatura cu Ortodoxia, ori lucrul asta trebuie sanctionat de catre noi toti. recititi va rog acele "sfaturi" si spuneti-mi daca sunteti de acord ca subiectul "feciorie" sa nu fie mentionat in discutiile dintre tineri, asa cum se precizeaza la un subpunct, daca doriti vi-l reproduc. nu sunt foarte practicant, ma duc totusi la slujbe si tin invataturile noastre, asa cum mi le-a explicat tatal meu Dumnezeu sa-l ierte si cum mi le explica acum parintele cu care tin legatura; stiu ce invata Ortodoxia, ca fecioria este o cerinta pentru cei ce urmeaza sa intemeieze o casnicie, in caz contrar nu se impartaseste cel pacatos. acum, cel care are nevoie de sfaturi, vine si da sfaturi, si ...acele sfaturi fiind nepotrivite? asta a fost taxat, cineva trebuia sa faca asta. au mai fost doi useri, "stefan florin" si "ioanna" care au prezentat in mod deformat ce invata Ortodoxia, zicand ca ei traiesc o stare de "anticipatie" a casatoriei; ce este asta? sa-mi explice cineva. atat si nimic mai mult. daca cineva vine cu idei necrestine, nu e cazul sa le semnalam, pentru a nu-l supara? eu zic ca trebuie atrasa atentia! in plus de asta, va rog frumos sa constatati ca eu nu am intebat-o nimic pe Andra, ce face in viata particulara, asa cum aceasta neobrazata sugereaza, ea singura s-a dat ca exemplu relatia pacatoasa pe care o are, nu a intrebat-o nimeni, ea a spus ce face ! nu a aruncat nimeni cu pietre, ci doar s-a facut precizarea ca astfel de relatii se cheama "curvie", si da, nu ma tem sa pun punctul pe i si sa arat ce invata Biserica noastra stramoseasca. |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Suferinta | costel | Generalitati | 36 | 19.09.2024 01:20:42 |
| Suferinta | Ovidiu_26 | Generalitati | 8 | 19.09.2024 01:05:39 |
| Bunicul din visul fetei mele | clementia | Generalitati | 13 | 17.06.2011 14:06:08 |
| Suferinta unui orb | Elena_Elena | Intrebari utilizatori | 3 | 13.09.2010 21:14:49 |
| suferinta=mantuire? | eulaura | Generalitati | 26 | 28.08.2009 02:15:19 |
|
|