Citat:
În prealabil postat de bluester
Dar le dai motive. Asa ca , sunteti in aceeasi oala.
|
Uite că le dai și tu motive, repetând acest neadevăr; ești în aceeași oală?
Citat:
O parte din evrei au trecut la crestinism.
|
Da, o minoritate, însă ei tot sabatul îl țineau și nu se închinau la icoane.
Citat:
Uite-te la dumneata mai intai : stii Biblia pe de rost , dar pe dos (adica aiurea)
Si oare sa mai vorbim de propaganda adventista ? Cerei pastorului adunarii sa-ti povesteasca , cum se duceau adventistii in orase si sate (cand au ajuns prima data in romania) si strigau "pocaiti-va" "credeti in hristos" "veniti la domnul" ... desi romanii erau deja crestini.
|
Ce-are a face asta cu ce am scris eu? Din această cauză propaganda ortodoxă a recurs la acele metode... neortodoxe?
Citat:
In rest nu mai imi bat gura degeaba ... ca apoi sa o intorci ca la Ploiesti.
Mentionez (inca o data) ca sunteti pe un forum CRESTIN ortodox. Deci majoritatea utilizatorilor se afla sub Legea Noua (data de Iisus Hristos) ... iar toti crestinii sunt noua creatie. Creatie care are posibilitatea de a se mantui , spre deosebire de cei sub legea veche care nu aveau aceasta posibilitate. Pe crestini nu ii mai intereseaza legea veche.
|
Crezi cumva că adventiștii se află sub legea veche? Ei bine află că noi nu avem nici Paște, nici Rusalii, nici două zile de post pe săptămână! Iaca, noi nu ținem zilele legii vechi pe care le amenda apostolul Pavel