@Heaven
Nu sunt impotriva sportului cand vine vb despre altii,insa eu personal consider ca este o pierdere de resurse doar pt satisfacerea unei vanitati sau a hrani niste complexe. Fiecare este liber sa aleaga ce crede ca este mai potrivit pt personalitatea sa,desi la ce amploare i se da acestui fenomen al perfectiunii fizice,cred ca in viitorul apropiat vom fi obligati de angajatori sa acceptam niste injectii cu restylane din cand in cand drept bonus(ahhh si abonament la pilates).
O prietena de-a mea s-a prezentat la lucru nemachiata,iar superiorul ei i-a pus in vedere sa nu mai apara asa,ba chiar a cerut unei alte femei gentuta de farduri si a trimis-o frumusel la baie!
Incerc sa-mi imaginez viitorul in 20 de ani...
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim.
|