Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Secte si culte

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 09.06.2012, 18:55:30
Illuminatu Illuminatu is offline
Senior Member

Data înregistrării: 27.03.2012
Locație: Mures
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ucenic Vezi mesajul
De asemenea imi place pr. Galeriu, pr. Staniloae, pr.Bartolomeu - a carui Biblie o studiez.

Imi place de oricine care are un mesaj curat si viu din partea lui Dumnezeu. Sunt ":absorbit" de cuvantul mesagerului care este sincer, umbla in Adevar si are teama de Dumnezeu.
Si atunci de ce nu ai citit si raspunsurile lor in ceea ce priveste sectele?

Iti place sa alegi ceea ce ti se pare "luminos" din scrierile parintilor de mai-sus, mai precis te "hranesti" cu teologia acestora pentru a o folosi la ... propagarea ereziei tale.
Dar nu-ti plac ideile lor referitoare la adevar si erezie, Biserica - secte, pacat - virtute.

Spune-mi, cum crezi ca se numeste "preluarea" unor idei si concepte de la parintii NOSTRI pentru a le utiliza chiar si numai pentru a te hrani tu sufleteste?

Iti spun eu: se numeste FURT DUHOVNICESC. Pentru ca intreaga ta fiinta marturiseste despre o MINCIUNA, despre o EREZIE. Si te "hranesti" intru aceasta erezie cu paine alba, proaspata si calda ortodoxa si continui sa te balacaresti in erezia straina de painea ce-o mananci.
Iti spun asta nu din vreo frustrare de-a mea, dar tu singur iti faci tie rau traind promiscuu si ipocrit.

Demn ar fi sa citesti doar din cartile sectei tale.

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Miscarea Legionara anonim97 Generalitati 366 26.08.2013 13:58:23
Miscarea Sfantului Graal alexandra28again Generalitati 4 16.07.2008 19:40:13