Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Secte si culte

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 05.06.2012, 19:44:06
Theodor_de_Mopsuestia
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de osutafaraunu Vezi mesajul
Asta s-o spuneți dvs.-cea care cunoașteți toate tainele Universului în frunte cu cea mai mare dintre ele: natura lui Dumnezeu!

Puteți să mă și înjurați (acesta ar fi următorul pas), tot nu am cum să vă satisfac maladiva curiozitate. În schimb, aș putea să vă întreb direct după fiecare din cele 19 texte biblice: "este că scrie negru pe alb că sufletul moare"?
Ma nouajnoua, iar esti magar cu o doamna. Sincer, chiar regret vremurile de credinta ale puterii Sf. Inchizitii in ce priveste azesaptele. Stiind ce stiu acum despre fanatismul si grobianismul deopotriva al vostru si doctrinelor voastre paracrestine as fi avut o placere imensa sa denunt, ca dusmani ai poporului sau ai credintei (dupa epoca, desigur) la orice "institutie de specialitate" pe "credinciosii" adventisti. Cred ca incep sa inteleg personaje de genul lui Stalin, Beria, Rohm, Eicke, Yagoda, Nicolski...dintr-un anume pedeveu psihologic...dar si logic...:P
Ce n-ai inteles?! Daca nu ai inteles, maladiva e doctrina azesista si imbecilitatea fanatica, nu altceva, al altcuiva. Te-ai prins, at last, care era faza?

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Suflet Románesc-Suflet Crestinesc C-tin Generalitati 27 11.10.2017 16:07:48
Despre suflet, duh si starea omului in moarte tricesimusquintus Secte si culte 1674 06.02.2012 09:56:04
Despre suflet allisa Intrebari utilizatori 14 20.02.2011 09:58:29
Intrebare despre suflet Adelinaa Generalitati 3 11.06.2009 11:52:43
Despre suflet silverstar Generalitati 64 09.01.2007 18:43:52