Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Spiritualitatea ortodoxa

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 20.02.2012, 15:24:31
Daniel_7 Daniel_7 is offline
Banned

Data înregistrării: 11.05.2011
Religia: Ortodox
Implicit

Asculta domnule...Daca ai avea timp sa citesti postarile din urma si ai avea putin discernamant poate ai vedea de ce m-am suparat...

Eram in lupta cu un user care a initiat acest thread,si caruia i-am semnalat niste erori,si i-am raspuns la intrebarea initiala din prima postare.

\Iar Dobrin m-a atacat subtil cu povete din Pateric,ca nu am suficienta smerenie in ceea ce fac,si ca vrea sa-mi arate ea cum ar trebui sa ma comport.Si asta fara vreo legatura cu subiectul acestui thread,si mai mult decat atat,desi pe Vladcat l-am atacat,nu s-a suparat ci a considerat multumitoare interventia mea.

Deci eu i-am spus user-ului Dobrin ca interventia ei este cel putin la fel de lipsita de smerenie cat si a mea,in sensul ca si ea doreste sa invete pe altii .....
Nu a inteles insa observatia si s-a suparat.

\Acum D-voastra v-ati suparat pe faptul ca m-am ciondanit cu ea>trebuie sa mai apara cineva suparat ca ne certam noi doi.
\
Si pana la urma ce mai conteaza subiectul initial? ! nu-i asa?
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Faurit intru primenirea forumului glykys Generalitati 92 26.02.2013 10:29:00
Viteza forumului sophia Reguli generale de utilizare a forumului 4 02.08.2012 14:03:02
Reguli de folosire a forumului. admin Reguli generale de utilizare a forumului 1 14.01.2011 18:08:27
O intrebare pentru teologi sau pentru cei care cunosc Delirul Generalitati 7 21.02.2010 19:51:02
Media de varsta a utilizatorilor forumului Hector Generalitati 4 02.05.2009 11:31:23