Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Secte si culte

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 16.02.2012, 17:38:29
ucenic ucenic is offline
Banned

Data înregistrării: 07.05.2010
Locație: Ploiesti
Religia: Alta confesiune
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru ucenic
Implicit

Iisus Hristos zice:
"Eu sunt Alfa si Omega, Inceputul si Sfarsitul", zice Domnul Dumnezeu, "Cel ce este, Cel ce era si Cel ce vine, Cel Atotputernic." (Apoc.1:8)

iar dumneata zici:
Citat:
În prealabil postat de Profetul de carton Vezi mesajul
se refera la Tatal.
Domnule, termina cu ereziile!

(1) Nu Tatal va reveni, ci Iisus Hristos.
"Iata, Eu vin curand; si rasplata Mea este cu Mine, ca sa dau fiecaruia dupa fapta lui."(Apoc.22:12)

(2) Hristos este Inceputul:
"La inceput era Cuvantul, si Cuvantul era cu Dumnezeu, si Cuvantul era Dumnezeu."

(3) Iata Cine este Cel ce vorbeste in versetul de mai sus:
"M-am intors sa vad glasul care-mi vorbea. Si, cand m-am intors, am vazut sapte sfesnice de aur.
Si, in mijlocul celor sapte sfesnice, pe Cineva care semana cu Fiul omului, imbracat cu o haina lunga pana la picioare si incins la piept cu un brau de aur.
Capul si parul Lui erau albe ca lana alba, ca zapada; ochii Lui erau ca para focului;
picioarele Lui erau ca arama aprinsa si arsa intr-un cuptor; si glasul Lui era ca vuietul unor ape mari.
In mana dreapta tinea sapte stele. Din gura Lui iesea o sabie ascutita cu doua taisuri, si fata Lui era ca soarele cand straluceste in toata puterea lui.
Cand L-am vazut, am cazut la picioarele Lui ca mort. El Si-a pus mana dreapta peste mine si a zis: "Nu te teme! Eu sunt Cel Dintai si Cel de pe Urma" (Apoc.1:13-17)

-------------------------------------------

Domnule, pocaieste-te iti zic! Si Domnul sa iti ierte ereziile.

Si apropos` de pocainta, nu ma asculta pe mine ci pe Sf.Ap.Petru:

"Pocaiti-va", le-a zis Petru, "si fiecare din voi sa fie botezat in Numele lui Iisus Hristos, spre iertarea pacatelor voastre; apoi veti primi darul Sfantului Duh." (Fapt.2:38)

"Pocaiti-va, dar, si intoarceti-va la Dumnezeu, pentru ca sa vi se stearga pacatele..."(Fapt.3:19)
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
NADEJDEA SI GANDIREA POZITIVA iosif Pocainta 23 25.06.2015 01:31:08
Pledoarie ptr gandirea pozitiva ingerul_pazitor Generalitati 4 03.07.2012 09:55:46
Colegă penticostală elom Secte si culte 225 21.08.2011 19:15:50
prietena penticostala ionell Generalitati 26 17.11.2010 10:35:27
Gandirea pozitiva silverstar Generalitati 29 23.09.2006 00:23:34