Citat:
În prealabil postat de Erethorn
Ceea ce nu vă convine să aduceți în discuție este diversiune ? Nu este diversiune, domnule; dumneavoasatră ne întrebați, de 100 de pagini, în mod aproape obsesiv, unde scrie mot-a-mot în biblie că "sufletul este nemuritor";
|
A existat cu ceva vreme in urma o sectiune de discutii unde un adventist intreba la nesfirsit "unde, in biblie, scrie luminare?"; pe alta sectiune "unde scrie sa faci pomana", "unde scrie sa te rogi pentru morti" .... Pina la urma chiar daca nu ar scrie nicaieri nici despre suflet nemuritor, avind in vedere ca noi respectam Traditia, asa cum ne invata Sfinta Scriptura, iar sfintii nostri marturisesc acest lucru, este suficient.
Pe de alta parte, ce judecata poate avea un om caruia Domnul nostru Isus Cristos ii spune "acesta este Trupul meu", iar el pune la indoiala insasi cuvintele Mintuitorului sau? Daca ei contesta o fraza scrisa negru pe alb, spusa de Domnul nostru si al lor, putem noi crede ca ar avea dreapta judecata? Chiar daca veti gasi un verset referitor la suflet (si sint, in special in psalmi), ei nu vor crede, oricum.
Pe de alta parte, schimbul asta de idei pe mine chiar m-a ajutat. Am vazut aberatia aceia cu sfintul Mihail, spusa de intemeietoarea acestei religii. Asa voi avea si eu argumente in cazul in care vreun adventist va veni la mine sa ma converteasca.