Citat:
În prealabil postat de grasu77
Eu am aruncat aceea idee doar asa, ca pe o prostie in care nu poate crede nimeni. Si totusi ... unii chiar cred asa ceva.
Ati inceput cu 1 Tesaloniceni 4:13. Daca cititi pana la vers 18, veti vedea ca este vorba despre revenirea Mantuitorului, invierea celor morti in credinta(vers 16) si luarea tuturor credinciosilor la cer, "pentru a fi pururea cu Domnul"(vers 17).
Si, dumneata ce ai inteles din acest pasaj? Ca Domnul va reveni insotit de fantomele celor morti (adica "sufletele nemuritoare", constiente si active)?
Uimitor. Este scris despre revenirea Mantuitorului pentru a invia pe cei morti in credinta si pentru a-i lua cu El (asa cum a fagaduit) iar dumneata intelegi cu totul altceva (despre care nu am mai auzit pana acum).
Eu stiam ca Mantuitorul se va intoarce insotit de o mare multime de ingeri. si se va inalta, din nou, insotit de toti cei credinciosi. Dumneata il vezi revenind insotit de o mare multime de fantome, pregatite sa intre in cadavrele scoase din morminte. Brrrrr. Ce imagine horor.
|
In afara de chestia asta cu fantomele mai stii ceva ? Ai spus ca e nebiblica ideea si eu ti-am dat citatul exact unde scrie ii va aduce.Ce e nebiblic ? Ceea ce scrie acolo sau ce interpretezi tu ca scrie acolo ?