Citat:
În prealabil postat de laurastifter
A, nu m-am gândit... Credeam că iranianul respectiv este condamnat pentru trecerea sa la creștinism. Și mi s-a părut foarte trist faptul că țara noastră nu-i acordă nicio protecție, lăsându-l, practic, în mâinile adversarilor credinței.  Oricum, nu sunt prea bine informată, pentru că am aflat știrea dintr-o singură sursă. Dacă este un trădător, atunci au procedat corect cei care nu i-au acordat încredere. În schimb, dacă este prigonit pentru credință și nimeni nu-l ajută...  Nu știu ce să zic...
Dvs ce știți despre acest caz?
|
Stimata domnisoara, va zic doar atat: memento 1989, si razboiul mediatic antiromanesc de atunci, cu "dizidentii" aflati oarecum, nu identic, aproximativ, in postura iranianului in discutie. Sunt convins ca veti intelege mesajul.
Traim vremuri tulburi, in care si credinta e folosita mediatic si politic. Nimic nu mai e ce pare, cand e vorba de politica si afaceri inalte. Va amintit cand vedeti in presa "presiuni ale Dept de Stat al sua" pe "chestiuni religioase"? Ei, de exemplu e vb de biblii arse de comunistii chinezi. E vorba de ortodocsi sau chiar catolici sau calvini, luterani, etc.? Nuuu, e vb de neoprotestanti. Oamenii, ami ales cei saraci, sunt naivi. Daca se "convertesc" pentru o bucata de paine, pot fi foolosit eficient ca agenti...fie si prin "exploatarea in orb"... Si nu, nu ma refer la B. Penticostala ca e o piesa in angrenajul asta murdar...Penticostalii, dupa cum se stie, si-au asumat dificila sarcina a educarii si crestinarii primitivilor romi din Romania, si nu numai. La alte confesiuni NP ma refer, stiu ele care, alea cu "ajutoare si brosuri"...