Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Secte si culte

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 17.12.2011, 16:30:15
grasu77 grasu77 is offline
Banned

Data înregistrării: 07.06.2011
Locație: Brasov
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de bairstow Vezi mesajul
Din cate stiu eu adventii cred ca profetiile sau sfarsit
Usurel cu afirmatiile (minciunile). Adventistii de ziua a saptea cred ca multe din profetii sunt in plina desfasurare (gata sa se implineasca). Profetiile se vor sfarsi cand vom ajunge in Imparatia lui Dumnezeu.

Citat:
Miler nu s-a mai intors in clubul adventilor dandu-si seama ca a gresit!
Ce tot il legi pe Miler de o biserica formata la 14 dupa moartea lui? Cred ca asta vrei sa insinuezi (legatura dintre Miler si Biserica AZS).

Citat:
Ca si in ziua de azi cu acel adventist nu stiu ce ramura care a profetit sfarsitul lumi dar nu a fost bagat in seama de nici o biserica!
Mare mincinos mai sunteti. Nici un adventist nu a profetit sfarsitul lumii (ca data calendaristica).

Citat:
Astept raspunsul lui osutafaraunu sau lui Grasu.Cum interpreteaza acest verset la modul general dar si la acel timp cand domnul Miler a amagit adventii!
In primul rand, Miler nu a amagit nici un adventist de ziua a saptea.

In al doilea rand (foarte important) deoarece esti un mare mincinos (la 5 vorbe spui 10 minciuni), consider ca este daunator ca cineva sa mai dialogheze cu dumneata.

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Intrebari pentru adventisti, baptisti si penticostali Anca-Miha Secte si culte 1268 12.07.2016 01:44:25
Despre Penticostali, Baptisti, Adventisti danyel Secte si culte 741 11.08.2010 21:37:50
Din famila mea multi au trecut la adventisti si la alte secte beliver Secte si culte 145 30.04.2010 18:06:16