Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Cultura, Arta, Stiinta > Teologie si Stiinta

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 30.09.2011, 12:56:41
richard_d's Avatar
richard_d richard_d is offline
Senior Member

Data înregistrării: 03.07.2011
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de bin000 Vezi mesajul
Ca sa poti face afirmatiile tale ca Dumnezeu este tiran,criminal,etc. tu trebuie sa aduci dovezi ca nu era cangrena ce a taiat Dumnezeu ,ci era tesut sanatos.
1.Daca era cancer
ce a taiat Dumnezeu inseamna ca e un Dumnezeu Atot-Iubitor
2.era tesut sanatos
ce a taiat Dumnezeu inseamna ca e un Dumnezeu rau ,tiran.

Nu trebuie decat sa dovedesti ca tesutul era sanatos si apoi poate rezulta logic ca Dumnezeu e tiran.
Un clar exemplu de logica defectuasa:
Daca eu vin la tine cu un topor si iti zic tie: ai 5 secunde sa demonstrezi ca membrele tale nu sunt canceroase, altfel ti le tai. Cum ti se pare?
In termeni juridici s-ar numi ca am incalcat "prezumptia de nevinovatie".
Nu poti pedepsi pe cineva sau justifica pedepsirea cuiva in absenta dovezilor. Dovezi pe care din punct de vedere logic tu trebuie sa le prezinti. In schimb vii cu atacuri la persoana si cu afirmatii irationale si nevalide din punct de vedere logic.
Cand o sa cresti mai mare si o sa inveti cuvantul "inferenta" o sa intelegi ce am vrut sa spun.
Numai bine!

Tags
creatie, creationism, darwin, evolutie, evolutionism

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
cum sa spun ? odi_groza Pocainta 22 11.09.2010 15:04:18
Teoria Evolutiei Evreulcelales Generalitati 96 25.09.2009 08:37:52
Oamenii de stiinta vorbesc despre Dumnezeu... amatyyy Generalitati 0 10.05.2009 13:51:19
Teoria evolutiei vs Dumnezeu seby_din_brasov Generalitati 2 19.02.2009 20:42:45