Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 13.09.2011, 20:00:00
Templier Knight's Avatar
Templier Knight Templier Knight is offline
Senior Member

Data înregistrării: 19.11.2010
Locație: Unknown
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Daca vrei tu neaparat..are suflet, dar "animalic" :)

Adica cu ratiunea, vointa si afectul la un nivel "primitiv" ca sa zic asa, si ce e mai important..nu e nemuritor.

Ti-e greu sa crezi ca te poti atasa doar de aparente?
Priveste in jur si ..mai gandeste-te o data.
Parca ai sti sigur ca sufletul lor nu e nemuritor , noi nu stim nici macar ce rost avem in lumea asta ,(bine , in afara de scopul mantuirii) de unde venim , si unde ne ducem.

Vrei sa stii cum vad eu problema ? noi oamenii avem ratiune ,avem liberul arbitru , facem bine /rau in viata aceasta , suportam consecintele dincolo , dar animalele sunt conduse in mare parte de insctincte, tiparite in geneticul lor inca de la creatie ,asa ca nu vad de ce , nu s-ar intoarce inapoi la Creator . Ce crezi in rai , la spatiile verzi , o sa fie numai sufletele oamenilor drepti?

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
De ce m-am saturat de viata si totusi o traiesc? Mflory Generalitati 65 22.01.2015 23:14:41
Oare toti cei din Rai pot sa-l vada nemijlocit pe Dumnezeu? sergiu Din Noul Testament 51 06.03.2010 12:31:10
Ajutati-l pe Daniel sa auda si sa vorbeasca! vip_roxybodea Umanitare 1 24.06.2008 08:56:14
Lasati lumea sa vada ca avem nevoie de Iisus Ioan_Ciobota Generalitati 0 17.02.2008 08:36:51
GLASUL MEU SA SE AUDA IN CER Ioan_Ciobota Generalitati 0 16.08.2006 16:15:30