Citat:
În prealabil postat de Adriana3
Sa inteleg ca femeile in manastiri au noroc ca vine din cand in cand cate un preot la ele ca sa le iubeasca si stapaneasca ca altfel ar fi triste si deprimate saracele?
Se pare ca tu nu ai inteles ca cei care au Imparatia in inima lor nu mai au nevoie de nimic din lumea asta ca sa fie fericite, nici barbati si nici bani garla. Daca nu ai ajuns inca sa traiesti Imparatia, nici nu-i de mirare ca ai in cap povesti gen Adam si Eva 
.
|
sectaro ,
nu stiam ca esti in manastire ... si iti mai spun ce se intimpla acolo MIRELE ACELOR FEMEI ESTE HRISTOS .... asadar SI ELE au cap UN BARBAT .... dar se vede cit de bine NU LE CUNOSTI

si ateul are imparatia in inima lui si e fericit in lumea lui .... asadar ŽŽ sfintoŽŽ lasa aburerile ca esti departe de adevar ŽŽ
multa iubire
ps stii ca incep sa creasca numarul porumbeilor in lume ?

multa iubire
Citat:
Si asa, pentru cunostinta ta, a iubi o femeie inseamna sa o vezi deosebita ori tu le vezi pe femei intr-un mod atat de urat incat esti unul din candidatii cei mai slabi in a putea stapani o femeie prin iubire. La tine iubirea exista doar ca si cuvant nu ca si sentiment la ce urat vorbesti despre oameni, femei etc.
.
|
waw ... inainte sa iubesc o femeie EA trebuie sa fie FEMEIE , nu oricine isi spune femeie e si femeie ....ha ha ha
m-ai nimerit .... esti o clarvazatoare deosebita .... mai incearca ... ha ha ha
multa iubire
Citat:
Si tot pentru cunostinta ta, femeile traiesc in medie cu vreo 7 ani mai mult decat barbatii, si in general sunt mai tinere ca ei la casatorie, deci barbatul moare cel mai adesea primul iar femeia mai traieste apoi mult si bine fara el.
.
|
stii de ce o femeie traieste mai mult decit un barbat ? PENTRU CA NU E CASATORITA CU O FEMEIE .... ha ha ha
e la mintea cocosului ca de obicei CEL MAI IN VARSta moare primul , INDIFERENT daca e femeie sau barbat ... asadar argumnetul tau este NUL in discutia asta .... incearca altul ca asta nu merge .... ha ha ha
multa iubire
Citat:
Natura e facuta bine pentru ca barbatul traieste rau daca-i singur nu invers, de aceea femeia a fost creata sa-i tina companie nu invers. Ca atare, rata cea mai mare a sinuciderilor la adulti este la barbatii care sunt inca singuri in jurul varstei de 40 ani.
Si tot pentru cultura ta, dupa divorturi, cei care nu rezista singuri sunt din nou mai mult barbatii.
Tu vorbesti din ceea ce ai inteles tu de prin carti, eu ma uit in jurul meu si vad ca ceea ce zici tu nu-i adevarat.
|
natura e facuta de Dumnezeu si e barbat , iisus FIUL LUI e barbat ... asadar care femeie traieste mai mult decit IISUS ? adam a fost facut primul tocmai ca sa o ajute pe ea sa nu o ia pe aratura .... asa cum a luat-o in rai de la diavol .... ha ha ha
dupa divorturi , barbatii aia au alte femei .... femeile raman in plop ca nu le mai vrea nimeni .... cu unele exceptii DESIGUR ....
MULTA IUBIRE
ps cind te uiti in jur , foloseste ochelari ca nu vezi bine si GINDESTE ca ai ramas repetenta la capitolul asta ... ha ha ha
multa iubire
eu nu jignesc oamenii , eu doar le arat unde se jignesc singuri 
multa iubire