Mihai36 am impresia ca esti chiar un vrajitor iscusit.Eu scriu ce scriu ca vreau sa te mantuiesti si tu.Daca devii un crestin la fel de bun pe cat de bun vrajitor esti, cred ca o sa-ti fie foarte bine.
Vezi tu vrajitoria nu poaate fi vanduta cu adevarul ca nici fructul muscat de Eva. trebuie pus un ambalaj sclipitor: sanatate, intelepciune...Cateodata ca sa induca omul in eroare si crestinismul e mentionat.
Ca daca s-ar spune uite bre, te duce la partea cea mai rea a iadului, iti da boli inimaginabile, te departeaza de Dumnezeu, te duice la ratacire si daca continui suficient te arde diavolul de viu, cine ar mai face-o? Cine ar mai face yoga,budism reiki tai ki si altele?
Reincarnarea e basm si hindusii care vin din moarte spun pe sleau am venit din iad.Am citit cateva povesti si mi-am facut idee. Spuineau au venit zeii (dracii) ne-au vorbit urat ne-au batu si ne-au tras ca noi nu vroiam sa mergem. Apoi unul zicea ca i-au taiat picioarele de sub genunchi si i le-au atarnat in cuier si can a plecat i le-a lipit si avea o urma. Pai de ce? Dracii vor chinuirea omului si moartea din cauza bolii si nu s-au sfiit s-o pacaleasca pe Eva cu pomul oprit . Nu se sfiesc sa arda vrajitori de vii si sa-i chinuie caci nu iubesc oamenii. Fiind aproape de diavoli in viata asta vrajitorii nimeresc aproape de ei si in viata cealalata si diavolii se pot dezlantui ca nu mai au de ce sa se ascunda si urmeaza chinul. TARTARUL. De AIA nu te duci la vrajitori, ghicit, tarot si altele in viata asta ca sa nu fii aproape de ingerul bolnav si sa nu nimeresti aproape de el si in viata viitoare. Daca ai facut-o la spovedire.
Last edited by spre_rasarit; 08.07.2011 at 16:31:51.
|