![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Fallen, tu esti casatorita? Ca vad ca in acest mesaj spui "partenerul meu", nu "sotul meu", iar in alt mesaj spui "familia" cu ghilimele.
Pina la urma chiar daca nu poti tine post alimentar, poti tine post (infranare) de la pacate, de la rele, de la judecarea semenilor, de la mandrie, de la vorbe urate, barfa, clevetiri, etc. Straduie-te tu ca macar in post sa te rogi cat mai mult, sa nu treaca nici macar o zi in care sa nu te rogi, sa faci cat mai multa milostenie si sa faci cat mai multe fapte bune, sa ajuti pe toti cei din jurul tau si sa ai o vorba buna pt fiecare, sa nu te manii, sa nu te enervezi nici macar daca esti nedreptatita sau luata la rost de cei din jur, ci sa-i ierti sincer si din suflet pe toti care ti-au gresit/nedreptatit cu ceva in fiecare zi ca si cand nu ti-ar fi facut nici un rau, sa taci si sa te rogi mai mult, sa nu judeci, sa nu barfesti, sa nu vorbesti in plus sau smintitor pt altii, sa te gandesti cu ce le-ai gresit tu altora si sa le ceri iertare cu sinceritate, etc si asta e poate cea mai frumoasa forma de post. Straduie-te sa faci tu binele macar in post, deoarece cu siguranta ca si familiei tale si tuturor celor din jurul tau le va placea sa te vada ca esti mai blinda si mai buna cu toti cei din jur, atata timp cat stradania ta e sincera. Astfel, prin purtarea ta vei convinge ca apropierea ta de biserica e ceva bun si poate ca ii vei castiga si pe cei din familia ta. Citat:
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
2 intrebari despre munca | Cosmin3 | Intrebari utilizatori | 18 | 25.04.2019 08:32:31 |
intrebari despre miezonoptica | cred_cu_adevarat | Generalitati | 0 | 29.07.2011 21:21:48 |
Intrebari despre ortodoxie----> | Sekhmet | Generalitati | 1 | 07.07.2010 08:57:10 |
intrebari despre evrei | dianadi | Generalitati | 9 | 01.02.2009 22:10:20 |
intrebari despre icoane | o_copila | Pictura si Sculptura Bisericeasca | 21 | 07.08.2008 20:45:17 |
|