Citat:
În prealabil postat de Thor01
Omul asta chiar crede ce zice ... El chiar crede ca are habar de fizica si celelalte stiinte ... Chiar crede ca toti vom ajunge in iad iar el nu ...
N-am mai intalnit inca o asa aratare ...
|
Citat:
Iar daca nu exista gravitatie , de ce obiectele cad in jos ,pleonasm , si de ce nu cad in sus , sau sa nu cada deloc ??
|
Citat:
DAr ce este luna ??? Ceeste soarele ???
|
Nu pentru că nu știi una sau alta vei ajunge în iad ci pentru că te mândrești sau faci păcatele neascultării și desfrânării. Nimeni nu e scutit, nici eu oricât aș știi despre Creație.
Cad lucrurile aici jos pentru că există un jos și un sus încă de la începutul Creației.
Dar Dumnezeu a hotărât că numai sub Cer să se strângă apele în adunările lor, deci tot ce conține apă sub Cer va curge sau va cădea rostogolindu-se spre jos.
Luna pare a fi gheață pe partea văzută de noi și foc pe partea nevăzută și soarele la fel. Dar nu știu ci bănuiesc doar. Acolo nu există gravitație și nicio atracție, ci ele merg pe Cer tot drept până ce se lovesc de laturile unui cub nevăzut schimbându-și direcția. Căci ei sunt luminători împreună cu stelele puși acolo spre semne, anotimpuri și vremi.
Ele împreună formează o sferă perfectă la eclipsă căci sunt jumătăți de sferă. Iar la eclipsa solară se formează preț de o fracțiune de secundă o sferă perfectă care nu mai luminează spre afară deloc.
Deci ele sunt din apă și sunt pe o parte ghiață iar pe cealaltă foc luminos care răspândește energie termică și lumină.