Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Stiri, actualitati, anunturi

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 12.06.2011, 18:45:59
Marimira's Avatar
Marimira Marimira is offline
Senior Member

Data înregistrării: 01.10.2009
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de MariS_ Vezi mesajul
Si primul calugar ia piatra si zice: uite asta e mea. Iar celalt raspunde: apai daca ai luat-o , a ta sa fie. Am si luat-o si o port tot timpul in buzunar. E o pietricica, nu o piatra, e din gradina mea, desi mi-as fi dorit sa fie din Ierusalim. Cand eu tac, striga ea. Si cum tac tot mai des ...
Multumesc mult pentru cuvintele frumoase, nu le merit dar le primesc cu bucurie.
Cat despre ce scrie la religie, cred nu e important ce scrie ci cum esti. Eu simt ca mai am multe de invatat, dar mai ales de facut pana sa ajung ortodox. Sunt deabia la genunchiul broastei.
Si nu uita, mama, sa fii bun!
Har, smerenie si jertfa de sine.
Domnule MariS,

Frumos ati spus, aveti smerenie...DAR nu numai dvs. mai aveti mult de invatat CI NOI TOTI mai avem mult de invatat si de corectat si de exersat, niciunul de aici nu suntem ortodocsi mantuiti...ne mantuim la FINAL!...DOAR PRIN HARUL, MILA SI DRAGOSTEA MANTUITORULUI NOSTRU IISUS HRISTOS...(daca avem smerenie si jertfa de sine! - va suna cunoscut?!) pana atunci toti suntem crestini botezati,declarati si practicanti ...nu experti, nu mantuiti.

Insa este gresit sa nu recunoastem ca suntem ortodocsi dupa apartenenta noastra la aceasta religie, este corect sa declaram ceea ce suntem: atei, gnostici, catolici, protestanti,etc....in functie de principiile pe care ne-am ales sa le urmam....nu putem fi toate acestea laolalta...dar putem sa iubim pe acestia care apartin tuturor religiilor fara sa fim de acord cu ei, fara sa ne revoltam pe credinta noastra ortodoxa, fara sa trecem la alta religie.
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Cum a-ti vrea sa fie baietii? Seraphim7 Generalitati 7 24.10.2011 20:19:59
As vrea un ajutor! Darkanian Pocainta 3 01.12.2009 11:38:41